keremxw Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 136 26 Ocak 2025 #11 Yerayay dedi: Hocam biz direkt e-Devlet'den bakıyoruz %87 diyor bu doğru olmalı. Biz 2022 de başvurmuştuk onu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Evet bende yeni baktım yuzde 87 gosteriyor fakat duyduğuma göre o direkt proje icin degil bir bölgenin inşaat yüzdesiymiş.
Yerayay dedi: Hocam biz direkt e-Devlet'den bakıyoruz %87 diyor bu doğru olmalı. Biz 2022 de başvurmuştuk onu sormuştum. Genişletmek için tıkla... Evet bende yeni baktım yuzde 87 gosteriyor fakat duyduğuma göre o direkt proje icin degil bir bölgenin inşaat yüzdesiymiş.
Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #12 Başakşehir en mantıklısı. Arnavutköy'de çok başıboş sokak köpeği var, Esenler de malum.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #13 Aralarında en iyi semt insan olarak bence arnavutköy ama gelişmiş değil bunun için Başakşehir daha iyi bir seçenek gibi geliyor Esenler tehlikeli bir yer.
Aralarında en iyi semt insan olarak bence arnavutköy ama gelişmiş değil bunun için Başakşehir daha iyi bir seçenek gibi geliyor Esenler tehlikeli bir yer.