[Başarılı Kurulum] 1.Nesil i3 Mobil İşlemci Dell Notebook Resmi Windows 11 Dev Kurulumu

denizomer03

Megapat
Makaleler
5
Dell Inspiron N4030 Laptop Bilgisayara Başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim. Bilgisayar Windows 10'da yavaş iken şimdi Windows 11 ile hızlanmış durumda. Bilgisayar tekrar kullanılabilir hale geldi. Tüm sürücüler kurulu ve sorunsuz çalışıyor.

Kurulumu Legacy olarak yapıldı.
TPM ve güvenli önyükleme çzelliği yok.

Özellikler:

İşlemci: Intel Core i3 370m 2,40 GHz
RAM: 4GB DDR3
Ekran Kartı: AMD Mobility Radeon 5000 - 500MB VRAM
320GB Samsung HDD​

Dostum herhangi bir hata verdi mi? Benim bilgisayarım ondan iyi ancak bende hata veriyor.

Bayağı şanslı çıkmışsın TPM falan yok benim sistemde aynı neredeyse HP tek farkı Intel HD 3000 olması o da kaldırır diyorlar ama benden tavsiye şu an kurma bug ve hatalar fazla.

Ben sağ tık menüsünü tasarımsal açıdan sevdim ama sürekli olarak kullandığımız yenile kopyala yapıştır kaldırılmış silmeleri çok mantıksız.

Ben sağ tık menüsünü tasarımsal açıdan sevdim ama sürekli olarak kullandığımız yenile kopyala yapıştır kaldırılmış silmeleri çok mantıksız.

Ben ona çok alışmıştım sadece CTRL+C bu tuşlar lamı kopyala yapıştır yapıyoruz ben denemedim.

Ben de eski laptopa kurmuştum .
Özellikler:
İşlemci: Intel Celeron 540 1.86 GHz
RAM: 1.5GB DDR2 533 MHz
Ekran kartı: Intel 965 Express Chipset Family 356MB VRAM

Yani bende kurabilirim?
Benim attığım bilgisayara kuruluyorsa sizde kurabilirsiniz ama ne kadar akıcı olur bilemem. Bu arada şarj %100 olunca masaüstü gidip geliyor, tabii ki çözümü var ama ona göre kurun.

Benim attığım bilgisayara kuruluyorsa sizde kurabilirsiniz ama ne kadar akıcı olur bilemem. Bu arada şarj %100 olunca masaüstü gidip geliyor, tabii ki çözümü var ama ona göre kurun.
Pil ben bu bilgisayarı kullanmaya başlamadan önce ölmüş yani pek sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
Yanlışlıkla alıntılamıştım sizin yorumunuzu.
Birde birşey sormak istiyorum 1.5 GB RAM ile kullanırken boşta kaç MB RAM oluyor?

Pil ben bu bilgisayarı kullanmaya başlamadan önce ölmüş yani pek sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.
Yanlışlıkla alıntılamıştım sizin yorumunuzu.
O zaman kurabilirsiniz fakat başka hatalarda olabilir ve 2GB RAM ile pek akıcı bir deneyim yaşayamazsınız.
Birde birşey sormak istiyorum 1.5 GB RAM ile kullanırken boşta kaç MB RAM oluyor?
Boşta 1GB 1.1GB falan geziyor ama bilgisayar ilk açılınca 1.4 e çıkıyor sonra iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…