Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #21 e.n.e.s dedi: Benim attığım sistemde Chrome'da gezinip arkada Spotify'dan şarkı dinleyebiliyordum. Sistem: He bu arada yükledikten sonra ayarlara girip renklerden saydamlığı kapatmanızı öneririm daha akıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Yükseltme olarak yapmayı düşünüyorum Windows 10 kapatmıştım gerçi.
e.n.e.s dedi: Benim attığım sistemde Chrome'da gezinip arkada Spotify'dan şarkı dinleyebiliyordum. Sistem: He bu arada yükledikten sonra ayarlara girip renklerden saydamlığı kapatmanızı öneririm daha akıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Yükseltme olarak yapmayı düşünüyorum Windows 10 kapatmıştım gerçi.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Temmuz 2021 #22 Bamard dedi: Yükseltme olarak yapmayı düşünüyorum Windows 10 kapatmıştım gerçi. Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız geçebilirsiniz hocam. RAM kullanımı Windows 10'dan pekte farklı değil.
Bamard dedi: Yükseltme olarak yapmayı düşünüyorum Windows 10 kapatmıştım gerçi. Genişletmek için tıkla... İstiyorsanız geçebilirsiniz hocam. RAM kullanımı Windows 10'dan pekte farklı değil.
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #23 cngzkyz dedi: Çok geriden geliyorsunuz gençler.commodore 64 üzerine Windows 11 kurdum. Eki Görüntüle 1096370 Genişletmek için tıkla... 3 deyince inanıyoruz.
cngzkyz dedi: Çok geriden geliyorsunuz gençler.commodore 64 üzerine Windows 11 kurdum. Eki Görüntüle 1096370 Genişletmek için tıkla... 3 deyince inanıyoruz.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #24 e.n.e.s dedi: İstiyorsanız geçebilirsiniz hocam. RAM kullanımı Windows 10'dan pek de farklı değil. Genişletmek için tıkla... ISO indiriyorum şuan forumdaki sanırım yarın kurmuş olurum.
e.n.e.s dedi: İstiyorsanız geçebilirsiniz hocam. RAM kullanımı Windows 10'dan pek de farklı değil. Genişletmek için tıkla... ISO indiriyorum şuan forumdaki sanırım yarın kurmuş olurum.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 5 Temmuz 2021 #25 Bamard dedi: Merhaba, i3 350M 2.27 GHz 3GB RAM GeForce G105m 500 MB VRAM Kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Ben şu an. e.n.e.s dedi: Benim attığım sistemde Chrome'da gezinip arkada Spotify'dan şarkı dinleyebiliyordum. Sistem: He bu arada yükledikten sonra ayarlara girip renklerden saydamlığı kapatmanızı öneririm daha akıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 yüklesem mi? Son düzenleme: 5 Temmuz 2021
Bamard dedi: Merhaba, i3 350M 2.27 GHz 3GB RAM GeForce G105m 500 MB VRAM Kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Ben şu an. e.n.e.s dedi: Benim attığım sistemde Chrome'da gezinip arkada Spotify'dan şarkı dinleyebiliyordum. Sistem: He bu arada yükledikten sonra ayarlara girip renklerden saydamlığı kapatmanızı öneririm daha akıcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 yüklesem mi?