[Başarılı Kurulum] 1. nesil işlemciye Windows 11 kurulumu!

Peki hocam birkaç oyunda FPS testi yapar mısınız ya da sizin sisteminizde kasıyor mu? Kaç saniyede açılıyor? Belirtirseniz sevinirim.
 
Bir de masaüstüne "Bu bilgisayar Windows 11 çalıştıramaz" sekmelerini koymuş. Şey gibi olmuş "Başaramazsın dediler, başardım."
 
Peki hocam birkaç oyunda FPS testi yapar mısınız ya da sizin sisteminizde kasıyor mu? Kaç saniyede açılıyor? Belirtirseniz sevinirim.

Ben bazı testler yaptım. İşlemci %4, ekran kartı %1-2 civarı fazla performans verdi diyebilirim ortalama. Tabii bu farkı bir oyunda hissetmek çok zor.
 
Benim eski bilgisayara kuramadım.
Yanlış hatırlamıyorsam 'Bilgisayarınız T20 çipini desteklemelidir' diyor.
Var mı bi yöntem?

i5 520M
Asboard H55 anakart
(4+4) 8 gb 1600mhz ram
128gb SSD

 
ben başka siteden indirdim yükledim gayet sorunsuz çalışıyor ama uygulamlar ve ayarlarda dil karışık geldi yanı hem türkçe hem ingilizce tek sorunu bu yoksa çok seri ve hızlı çalışıyor wimdows 10 dan daha çok hızlı
şu an gözlemlerim bilgisayarı baya serin tutuyor gayet güzel sanırım dahada güzel olacak
 

Temiz bir Windows 11 kurulumu yaptım değerli paylaşımın ve uğraşın için çok teşekkürler. Sistemim: R5 1600 14nm, 2x8GB 3000MHz RAM, RX 580 8 GB MSI, Toshiba 480GB SSD. Sorunsuz çalışmakta hiçbir hata almadım oyun vs menüler akıcı.
Görsel
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…