4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 29 Haziran 2021 #51 nameisanais dedi: Umarım benimkinde de olmaz. Bir tık gerildim açıkçası ama böyle durumları için yanımda bir adet Windows 10 1709 var Genişletmek için tıkla... Windows 11 çok sorunlu hocam 2. kez gerilebilirsiniz aman yırtılmayın.
nameisanais dedi: Umarım benimkinde de olmaz. Bir tık gerildim açıkçası ama böyle durumları için yanımda bir adet Windows 10 1709 var Genişletmek için tıkla... Windows 11 çok sorunlu hocam 2. kez gerilebilirsiniz aman yırtılmayın.
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #52 Ben sızdırılan sürümü kullanıyorum şuan. Hiç hatayla karşılaşmadım. Onda hata yoksa bu sürümde hiç olmaz muhtemelen.
Ben sızdırılan sürümü kullanıyorum şuan. Hiç hatayla karşılaşmadım. Onda hata yoksa bu sürümde hiç olmaz muhtemelen.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #53 438943 dedi: Windows 11 çok sorunlu hocam 2. kez gerilebilirsiniz aman yırtılmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam SSD 0 zaten içinde bir şey yok özel dosyalarım HDD de ReznooW dedi: Ana sisteme kuracaktımda vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Ben direkt setupa çift tıklayarak yükseltme yapacağım sanırım öyle problem olmaz değil mi?
438943 dedi: Windows 11 çok sorunlu hocam 2. kez gerilebilirsiniz aman yırtılmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam SSD 0 zaten içinde bir şey yok özel dosyalarım HDD de ReznooW dedi: Ana sisteme kuracaktımda vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Ben direkt setupa çift tıklayarak yükseltme yapacağım sanırım öyle problem olmaz değil mi?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 29 Haziran 2021 #54 nameisanais dedi: Sıkıntı yok hocam SSD 0 zaten içinde bir şey yok özel dosyalarım HDD de Ben direkt setupa çift tıklayarak yükseltme yapacağım sanırım öyle problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende yükseltme yapacağım 0'dan bir daha sistem kur uğraşamayacağım en son peş peşe 5 format attıktan sonra.
nameisanais dedi: Sıkıntı yok hocam SSD 0 zaten içinde bir şey yok özel dosyalarım HDD de Ben direkt setupa çift tıklayarak yükseltme yapacağım sanırım öyle problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bende yükseltme yapacağım 0'dan bir daha sistem kur uğraşamayacağım en son peş peşe 5 format attıktan sonra.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #55 438943 dedi: Bende yükseltme yapacağım 0'dan bir daha sistem kur uğraşamayacağım en son peş peşe 5 format attıktan sonra. Genişletmek için tıkla... bende çok format atıyorum ya. USB'ye yazmadan yapacaksınız değil mi?
438943 dedi: Bende yükseltme yapacağım 0'dan bir daha sistem kur uğraşamayacağım en son peş peşe 5 format attıktan sonra. Genişletmek için tıkla... bende çok format atıyorum ya. USB'ye yazmadan yapacaksınız değil mi?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 29 Haziran 2021 #56 nameisanais dedi: Sıkıntı yok hocam SSD 0 zaten içinde bir şey yok özel dosyalarım HDD de Ben direkt setupa çift tıklayarak yükseltme yapacağım sanırım öyle problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum seviyorum ben
nameisanais dedi: Sıkıntı yok hocam SSD 0 zaten içinde bir şey yok özel dosyalarım HDD de Ben direkt setupa çift tıklayarak yükseltme yapacağım sanırım öyle problem olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum seviyorum ben
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #57 ReznooW dedi: Temiz kurulum seviyorum ben Genişletmek için tıkla... Normal de bende hocam ama ne bileyim şimdi formatlicam Windows 11 olarak sorun çıkacak sonra bir daha format atacağım falan uzun iş
ReznooW dedi: Temiz kurulum seviyorum ben Genişletmek için tıkla... Normal de bende hocam ama ne bileyim şimdi formatlicam Windows 11 olarak sorun çıkacak sonra bir daha format atacağım falan uzun iş
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 29 Haziran 2021 #58 nameisanais dedi: bende çok format atıyorum ya. USB'ye yazmadan yapacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... ISO'yu Rufus'la flasha çıkarıp PC'yi flash ile başlatılıyor diye biliyorum.
nameisanais dedi: bende çok format atıyorum ya. USB'ye yazmadan yapacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... ISO'yu Rufus'la flasha çıkarıp PC'yi flash ile başlatılıyor diye biliyorum.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #59 438943 dedi: ISO'yu Rufus'la flasha çıkarıp PC'yi flash ile başlatılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt ISO'yu açıp da yapılıabiliyor diye biliyorum sizin fikriniz nedir onu yapayım.
438943 dedi: ISO'yu Rufus'la flasha çıkarıp PC'yi flash ile başlatılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt ISO'yu açıp da yapılıabiliyor diye biliyorum sizin fikriniz nedir onu yapayım.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 29 Haziran 2021 #60 nameisanais dedi: Direkt ISO'yu açıp da yapılıabiliyor diye biliyorum sizin fikriniz nedir onu yapayım. Genişletmek için tıkla... Bende yeni öğrendim sizden flash olmadan Windows kurmayı en kolayı hangisi ise onu yapın.
nameisanais dedi: Direkt ISO'yu açıp da yapılıabiliyor diye biliyorum sizin fikriniz nedir onu yapayım. Genişletmek için tıkla... Bende yeni öğrendim sizden flash olmadan Windows kurmayı en kolayı hangisi ise onu yapın.