Başarılı olmak

atitalha

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, hayatta nasıl başarılı olunur başarılı olmak için ne yapmak gerekir? Başarı yolunda ilerleyen arkadaşlar ne yapıyor? Hayatta bir şeyler başarmak istiyorum ve aklımda birkaç fikir var onları başarmak istiyorum. E-ticaret ve müzik alanında kendimi geliştirip saygı gören biri ya da saygıyı da geçtim mutlu olmak istiyorum ve bu 2 alanda da 4 gün içerisinde ilk adımlarımı attım. Yaşım 15 ve ilerleyen genç yaşlarımda daha mutlu zengin saygı değer bir adam olmak istiyorum. Başarılı olmak derken Okulu kastetmiyorum gördüğünüz milyonerler milyarderler gibi bir hayat geçirmek istiyorum. Ve bunun da istemekle olmayacağının da farkındayım. Çok da tembelim kendimi de tanıyorum biliyorum kendimi küçük düşürmemek için bunları kabullenmemezlik yapmayacağım. Sınıfta da kaldım okul hayatımda başarılı değilim. Sadece ilkokul ve Ortaokulda iyiydim lisede çok sıkılmaya başladım artık. Oku oku nereye kadar dedim. Devamsızlıktan kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir akranım olarak ya da bir abim olarak herkesten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hem akademik hem sportif hemde sosyal olarak örnek olmak demektir. Örneğin en iyi üniversitelerde en iyi bölümü kazanan insanlar hep inek veya asosyal olarak tanımlanır toplumca fakat sen her alanda kendini gösterirsen hem toplumun hemde çevrendekilerin seni başarılı olarak tanımlamaktan başka seçeneği kalmaz. Yazdıklarım çok saçma gelebilir çoğu kişi gerçek başarı mutluluktur veya paradır diyebilir fakat hayır bence iş, saygınlık ve sosyal hayat bunlardan çok daha önce gelir zaten bütün bu dallarda başarılı olup da mutsuz olan insanları hiç anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…