596518 Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 215 Çözümler 1 6 Mayıs 2023 #1 Selam herkese. Ben yaklaşık bir yıl önce falan başlayan birisiyim ve havalı gözüksün diye bu hileyi tüm oyunlarda (101 oyunum var) kullandım ne yapabilirim düzeltmek için? Hesabın değerinde bir değişiklik olur mu ayrıca?
Selam herkese. Ben yaklaşık bir yıl önce falan başlayan birisiyim ve havalı gözüksün diye bu hileyi tüm oyunlarda (101 oyunum var) kullandım ne yapabilirim düzeltmek için? Hesabın değerinde bir değişiklik olur mu ayrıca?
Çözüm The 5008 6 Mayıs 2023 596518 dedi: Hocam daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Programı Github linkinden indirin, içindekileri bir klasöre çıkartın. "SAM.Picker" dosyasını açın. Başarımını silmek istediğiniz oyunu seçin. Ardından "Lock all achievements" butonuna tıklayıp "Commit Changes" deyin.
596518 dedi: Hocam daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Programı Github linkinden indirin, içindekileri bir klasöre çıkartın. "SAM.Picker" dosyasını açın. Başarımını silmek istediğiniz oyunu seçin. Ardından "Lock all achievements" butonuna tıklayıp "Commit Changes" deyin.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 6 Mayıs 2023 #11 596518 dedi: Hocam daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Programı Github linkinden indirin, içindekileri bir klasöre çıkartın. "SAM.Picker" dosyasını açın. Başarımını silmek istediğiniz oyunu seçin. Ardından "Lock all achievements" butonuna tıklayıp "Commit Changes" deyin. Artı 0 Eksi Çözüm
596518 dedi: Hocam daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Programı Github linkinden indirin, içindekileri bir klasöre çıkartın. "SAM.Picker" dosyasını açın. Başarımını silmek istediğiniz oyunu seçin. Ardından "Lock all achievements" butonuna tıklayıp "Commit Changes" deyin.
KS KS 596518 Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 215 Çözümler 1 6 Mayıs 2023 #12 The 5008 dedi: Programı GitHub linkinden indirin, içindekileri bir klasöre çıkartın. "Sam. Picker" dosyasını açın. Başarımını silmek istediğiniz oyunu seçin. Ardından "lock all achievements" butonuna tıklayıp "commit changes" deyin. Eki Görüntüle 1768321Eki Görüntüle 1768322Eki Görüntüle 1768323 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
The 5008 dedi: Programı GitHub linkinden indirin, içindekileri bir klasöre çıkartın. "Sam. Picker" dosyasını açın. Başarımını silmek istediğiniz oyunu seçin. Ardından "lock all achievements" butonuna tıklayıp "commit changes" deyin. Eki Görüntüle 1768321Eki Görüntüle 1768322Eki Görüntüle 1768323 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam.