Steam Başarım hilesi nasıl geri alınır?

1-) İlk olarak bu linke girin ve aşağıya koyduğum resimdeki kırmızı işaretin içindeki şeye tıklayarak indirin.

TEKNO 1.png

2-) İnen uygulamada bu dosyalar olacaktır. Bu dosyaların tamamını masaüstünde yeni açtığınız bir klasörün içine atın. Attıktan sonra klasörün içerisindeki ''SAM.Picker.exe'' isimli uygulamayı açın.

1683633181266.png

3-) Uygulamaya çift tıklayıp girdikten sonra böyle bir ekran gelecek karşınıza. Bu ekranda başarımlarını kaldırmak istediğiniz oyuna çift tıklayıp girin. Ben örnek olarak Oxygen Not Included oyununa girdim ve karşıma böyle bir ekran geldi.

1683633702418.png

4-) Bu ekranda Achievements sekmesinin hemen altında olan 3 sarı kilit işareti var. Ortadaki kilit işaretine 1 kere bastığımızda tüm başarımları seçer. Siz başarımların tamamını geri almak istediğiniz için ilk olarak ortadaki sarı kilite 1 kere basıp tüm başarımların seçili olduğundan emin oluyoruz. Sonrasında ise sol tarafta olan kapalı kilit işaretine 1 kere basıyoruz. En son olarak ise Sağ Üst kısımda bulunan '' Commit Changes'' tuşuna basıyoruz. İşlem bitti, tüm başarımlarınız geri alındı.

1683633940984.png

1-) ilk olarak bu linke girin ve aşağıya koyduğum resimdeki kırmızı işaretin içindeki şeye tıklayarak indirin.

Eki Görüntüle 1772500

2-) inen uygulamada bu dosyalar olacaktır. Bu dosyaların tamamını masaüstünde yeni açtığınız bir klasörün içine atın. Attıktan sonra klasörün içerisindeki ''SAM.Picker.exe" isimli uygulamayı açın.

Eki Görüntüle 1772503

3-) uygulamaya çift tıklayıp girdikten sonra böyle bir ekran gelecek karşınıza. Bu ekranda başarımlarını kaldırmak istediğiniz oyuna çift tıklayıp girin. Ben örnek olarak Oxygen Not Included oyununa girdim ve karşıma böyle bir ekran geldi.

Eki Görüntüle 1772508

4-) bu ekranda achievements sekmesinin hemen altında olan 3 sarı kilit işareti var. Ortadaki kilit işaretine 1 kere bastığımızda tüm başarımları seçer. Siz başarımların tamamını geri almak istediğiniz için ilk olarak ortadaki sarı kilite 1 kere basıp tüm başarımların seçili olduğundan emin oluyoruz. Sonrasında ise sol tarafta olan kapalı kilit işaretine 1 kere basıyoruz. En son olarak ise sağ üst kısımda bulunan " commit changes" tuşuna basıyoruz. İşlem bitti, tüm başarımlarınız geri alındı.

Eki Görüntüle 1772511

Sadece hileyle yaptığım başarımlar mı yoksa bütün kendi yaptığım başarımlarım da mı gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı