Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Steam'de başarım vitrinine ismimi yazarken yanlışlıkla fazladan bir harf daha ekledim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Steam'de başarım vitrinine ismimi yazarken yanlışlıkla fazladan bir harf daha ekledim. Bunu nasıl kaldırabilirim?
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.449 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2023 #2 Şakamakaçöküyoz dedi: Steam'de başarım vitrinine ismimi yazarken yanlışlıkla fazladan bir harf daha ekledim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Profil düzenleden vitrinlere gel ordan yapabilirsin.
Şakamakaçöküyoz dedi: Steam'de başarım vitrinine ismimi yazarken yanlışlıkla fazladan bir harf daha ekledim. Bunu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Profil düzenleden vitrinlere gel ordan yapabilirsin.
Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 SERVETR dedi: Profil düzenleden vitrinlere gel oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapamadım hocam sadece değiştirebiliyorum sanırım.
SERVETR dedi: Profil düzenleden vitrinlere gel oradan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yapamadım hocam sadece değiştirebiliyorum sanırım.