micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar Steam'de istediğimiz başarımları açabileceğimiz bir uygulama var mı? Aynı kart kasmaya yaran uygulamalar gibi.
Arkadaşlar Steam'de istediğimiz başarımları açabileceğimiz bir uygulama var mı? Aynı kart kasmaya yaran uygulamalar gibi.
Çözüm UmutMelihAkyol 17 Aralık 2024 @micheal owen, doğru kullandığınıza emin misiniz? Aşağıda bıraktığım uygulamayı yükleyin. "Sam.Picker.exe" uygulaması ile işleminizi yapabilirsiniz. Releases · gibbed/SteamAchievementManager A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com
@micheal owen, doğru kullandığınıza emin misiniz? Aşağıda bıraktığım uygulamayı yükleyin. "Sam.Picker.exe" uygulaması ile işleminizi yapabilirsiniz. Releases · gibbed/SteamAchievementManager A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.226 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Steam Achievement Manager yükleyebilirsiniz. Başarımları açma amacınız nedir? Sırf gözüksün diye yapacaksanız hiç gerek yok. Başarım hilesi yaptığınız çok açıkça görülüyor. Artı 0 Eksi
Steam Achievement Manager yükleyebilirsiniz. Başarımları açma amacınız nedir? Sırf gözüksün diye yapacaksanız hiç gerek yok. Başarım hilesi yaptığınız çok açıkça görülüyor.
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 UmutMelihAkyol dedi: Steam Achievement Manager yükleyebilirsiniz. Başarımları açma amacınız nedir? Sırf gözüksün diye yapacaksanız hiç gerek yok. Başarım hilesi yaptığınız çok açıkça görülüyor. Genişletmek için tıkla... Onu denedimde çalışmıyor, zaten amacım eskiden yaptığım başarım hileleri geri kapatmak. Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: Steam Achievement Manager yükleyebilirsiniz. Başarımları açma amacınız nedir? Sırf gözüksün diye yapacaksanız hiç gerek yok. Başarım hilesi yaptığınız çok açıkça görülüyor. Genişletmek için tıkla... Onu denedimde çalışmıyor, zaten amacım eskiden yaptığım başarım hileleri geri kapatmak.
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 557 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 Hocam merakımdan soruyorum neden yaptınız ve neden geri almaya çalışıyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 xi4l_official dedi: Hocam merakımdan soruyorum neden yaptınız ve neden geri almaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eskiden güzel durduğunu düşünüyordum, şu anda düşünmüyorum bu yüzden. Artı 0 Eksi
xi4l_official dedi: Hocam merakımdan soruyorum neden yaptınız ve neden geri almaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eskiden güzel durduğunu düşünüyordum, şu anda düşünmüyorum bu yüzden.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.226 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #6 @micheal owen, doğru kullandığınıza emin misiniz? Aşağıda bıraktığım uygulamayı yükleyin. "Sam.Picker.exe" uygulaması ile işleminizi yapabilirsiniz. Releases · gibbed/SteamAchievementManager A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi Çözüm
@micheal owen, doğru kullandığınıza emin misiniz? Aşağıda bıraktığım uygulamayı yükleyin. "Sam.Picker.exe" uygulaması ile işleminizi yapabilirsiniz. Releases · gibbed/SteamAchievementManager A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #7 UmutMelihAkyol dedi: @micheal owen, doğru kullandığınıza emin misiniz? Aşağıda bıraktığım uygulamayı yükleyin. "Sam.Picker.exe" uygulaması ile işleminizi yapabilirsiniz. Releases · gibbed/SteamAchievementManager A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığınız linkteki çalıştı, ben YouTube'dan verilen linkten indirmiştim çalışmamıştı. Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: @micheal owen, doğru kullandığınıza emin misiniz? Aşağıda bıraktığım uygulamayı yükleyin. "Sam.Picker.exe" uygulaması ile işleminizi yapabilirsiniz. Releases · gibbed/SteamAchievementManager A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığınız linkteki çalıştı, ben YouTube'dan verilen linkten indirmiştim çalışmamıştı.