Başarısız Güncelleme Sonrası 'sihost.exe unknown hard error' Sorunu

Efe MojoBiceps

Hectopat
Merhaba 26.05 gece ben bilgisayarımı kapadım ve sabah kalktığımda Windows update yapıyordu, %98 takıldı saat 10'dan 12'ye kadar bekledim 98'de bilgisayarı açıp kapadım ve siyah ekran açıldı.

Masaüstünde geri dönüşüm vardı sadece, imlecim falan değişmişti. Anladım ki update olmadı, mesela Windows 10 ayarlar açılmıyor, Windows arama ve Windows yeri de çalışmıyor. Yeniden başlat dedim sol altta kullanıcı değiştir diye bir yer geldi, bastım sonra benim kendi hesabıma geçti şimdi yeniden başlatmadan kendi hesabıma geçemiyorum.
Geri yükleme deniyorum önceki sürüm deniyorum updateyi tekrar yapmayı deniyorum olmuyor, her şey bilgisayar sıfırlamaya gidiyor.
Mesela önceki sürüme dön diyorum şu an gerçekleştiremiyoruz diyor ve de windows.old da duruyor yani bana acilen yardım eder misiniz?
Kendi hesabımda da 'sihost.exe unknown hard error' alıyorum, basınca her şey gidiyor bir daha hata geliyor 'explorler.exe' diye.
Ne yapabilirim, format atamam 600GB kullanıyorum. Bir de aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ayni sorunu ben de yaşamaktayım. Acaba bir çözüme ulaştıysaniz burada paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…