Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 31 Aralık 2022 #1 Sistemi başlatınca açılışta böyle bir yazı görünüyor. Bunun anlamı nedir? Biraz uğraştım fakat bir çözüm bulamadım.
Sistemi başlatınca açılışta böyle bir yazı görünüyor. Bunun anlamı nedir? Biraz uğraştım fakat bir çözüm bulamadım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 31 Aralık 2022 #2 Cyberry dedi: Sistemi başlatınca açılışta böyle bir yazı görünüyor. Bunun anlamı nedir? Biraz uğraştım fakat bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Anlamını bilmiyorum ama sistem düzgün çalışıyorsa sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Cyberry dedi: Sistemi başlatınca açılışta böyle bir yazı görünüyor. Bunun anlamı nedir? Biraz uğraştım fakat bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Anlamını bilmiyorum ama sistem düzgün çalışıyorsa sorun olmaz.
KS KS Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 31 Aralık 2022 #3 363652 dedi: Anlamını bilmiyorum ama sistem düzgün çalışıyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Düzgün çalışıyor bir sorun yok sadece sistem biraz geç başlıyor. Artı 0 Eksi
363652 dedi: Anlamını bilmiyorum ama sistem düzgün çalışıyorsa sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Düzgün çalışıyor bir sorun yok sadece sistem biraz geç başlıyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 31 Aralık 2022 #4 Cyberry dedi: Düzgün çalışıyor bir sorun yok sadece sistem biraz geç başlıyor. Genişletmek için tıkla... Buna benzer hatalar gormezden gelinebiliyordu ama nasil yapildigini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Cyberry dedi: Düzgün çalışıyor bir sorun yok sadece sistem biraz geç başlıyor. Genişletmek için tıkla... Buna benzer hatalar gormezden gelinebiliyordu ama nasil yapildigini bilmiyorum.