Base speed'in normalden düşük olması

Asus EX-H410M-V3 anakart
EX-H410M-V3
Pardon galiba birden fazla yazdım

Çıkarmadım da korkuyorum bi sıkıntı yaşarım diye çıkardıktan sonra pili geri takınca herhangi bir sıkıntı yaşamam demi ?
bu yıl 8.ayda yeni bir bios sürümü çıkmış ama bunu indirmiştim. Kurmak için ama daha bir şey yapmadım. https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/Expedition/EX-H410M-V3/HelpDesk_BIOS/

Çıkarmadım da korkuyorum bir sıkıntı yaşarım diye çıkardıktan sonra pili geri takınca herhangi bir sıkıntı yaşamam değil mi?

Hayır korkma bir şey olmaz. Tekrar taktığında bir şey olmaz niye olsun?

E son sürümü bu ise kur o zaman. Windows 11'e yükseltmek dışında flash belleğe yazıp kurmayı denedin mi?

E son sürümü bu ise kur o zaman. Windows 11'e yükseltmek dışında flash belleğe yazıp kurmayı denedin mi?
Şimdi baktım bios pili ne tarafta kalıyor diye ekran kartının altında kalmış, pili çıkarmak içinde kartı çıkarmam lazım anakart küçük olunca o yüzden o topa giremedim.

Win 11 de base speed 1ghz altında olduğu için hata veriyor onun dışında her şey tamam. Pili çıkarmadan güncellesem olur mu ki?

Pili çıkarınca BIOS sıfırlanıcak belki sıfırlanınca base Speed yükselecek güncellemeye gerek kalmaz diye dedim. Eğer sıfırlamak istemiyorsan direkt güncelleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…