1-) BIOS sıfırla.
2-) BIOS güncelle (analart modelini belirtirsen güzel olur)
Sıfırlamak için bilgisayarı fişten çekip anakart üzerindeki BIOS pilini çıkart 10 dakika bekleyip tak böylelikle BIOS'u sıfırlamış olursun. Olmazsa yinese güncelle BIOS'u.
1-) BIOS sıfırla.
Sıfırlamak için bilgisayarı fişten çekip anakart üzerindeki BIOS pilini çıkart 10 dakika bekleyip tak böylelikle BIOS'u sıfırlamış olursun. Olmazsa yinese güncelle BIOS'u.
1-) BIOS sıfırla.
Sıkıntı yok. Cümlenin sonuna nokta koyun yoksa ceza yersiniz. Çözüldü: EX-H410M-V3 sistem BIOS güncellemesi yapmak bu konuda biosunun 2 tane sürümü olduğu yazıyor. Güncelleme yapmana gerek yok o zaman. BIOS pilini çıkardın mı?
Sıkıntı yok. Cümlenin sonuna nokta koyun yoksa ceza yersiniz. Çözüldü: EX-H410M-V3 sistem BIOS güncellemesi yapmak bu konuda biosunun 2 tane sürümü olduğu yazıyor. Güncelleme yapmana gerek yok o zaman. BIOS pilini çıkardın mı?
Şimdi baktım bios pili ne tarafta kalıyor diye ekran kartının altında kalmış, pili çıkarmak içinde kartı çıkarmam lazım anakart küçük olunca o yüzden o topa giremedim.
Şimdi baktım BIOS pili ne tarafta kalıyor diye ekran kartının altında kalmış, pili çıkarmak içinde kartı çıkarmam lazım anakart küçük olunca o yüzden o topa giremedim.
Windows 11'de base Speed 1GHz altında olduğu için hata veriyor onun dışında her şey tamam. Pili çıkarmadan güncellesem olur mu ki?
Pili çıkarınca BIOS sıfırlanıcak belki sıfırlanınca base Speed yükselecek güncellemeye gerek kalmaz diye dedim. Eğer sıfırlamak istemiyorsan direkt güncelleyebilirsin.
Pili çıkarınca BIOS sıfırlanıcak belki sıfırlanınca base Speed yükselecek güncellemeye gerek kalmaz diye dedim. Eğer sıfırlamak istemiyorsan direkt güncelleyebilirsin.