Elektronik Baseus Bowie D05 Anc Kablosuz Kulaklık 599,00 TL

Yer
Florida
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital

Fiyatı daha da düşmüş; özelliklerine göre harika gözüküyor; alınabilir.

Bu fiyata kulak üstü ANC olan kulaklık zor. Mikrofonu da varmış ne kadar iyidir bilmiyorum tabii. Aldık bakalım.

Hocam Qcy H2 Pro ve Havit 668BT var galiba bu bütçe de rakip olarak sizce bu üçü arasından hangisi alınır ?

Hocam QCY H2 Pro ve Havit 668BT var galiba bu bütçe de rakip olarak sizce bu üçü arasından hangisi alınır?

Baseus kulaklığa şans vermek iyi olabilir Havit ve QCY kulaklıklar deneyimledim zaman zaman Havit bas ağırlıklı QCY daha çok dengeli denebilir. H668BT modelini ilk defa duydum hiç incelemesi yok pek güven vermedi. H2 Pro modeli kullandığım H3 Lite modeline göre bir nebze geride sayılır. Baseus kulak içi kulaklık deneyimlemiştim kafa üstü ile aynı olmayabilir ama oldukça ses kalitesi memnun etmişti.

Tam alıcaktım, yorumlarda birkaç ay sonra bir tarafından ses gelmiyor yazmış birçok kişi ondan sonra başka bir konuda Anker Soundcore Q11i'nin de indirime girdiğini gördüm ve onu aldım. İkisi hakkında deneyimi vb. olan karşılaştırma yapabilecek var mı?

alacak olanlar 2000/400 türktelekom dan indirim kodu almayı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…