MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 İyi akşamlar. Baseus Bowie E16 alınır mı? Daha önce kullandınız mı ? Önerir misiniz? Eksileri ve artıları nelerdir?
İyi akşamlar. Baseus Bowie E16 alınır mı? Daha önce kullandınız mı ? Önerir misiniz? Eksileri ve artıları nelerdir?
wankle Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 54 24 Kasım 2024 #2 Konuyu canlandırıyorum, siz aldıysanız ne aldınız? Ben de bu modeli düşünüyorum da.
MetamorpheuS Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 364 Çözümler 3 Yer 01 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 wankle dedi: Konuyu canlandırıyorum, siz aldıysanız ne aldınız? Ben de bu modeli düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kimse tavsiyede bulunmadığı içim gidip Rampage Viper aldım. Çok iyi değil ama idare eder. Baseus almadım.
wankle dedi: Konuyu canlandırıyorum, siz aldıysanız ne aldınız? Ben de bu modeli düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kimse tavsiyede bulunmadığı içim gidip Rampage Viper aldım. Çok iyi değil ama idare eder. Baseus almadım.