Hocam yukarıda Bass'ı yüksek kulaklık diyenler olmuş siz sesi parlak demişsiniz. Aynı şekilde Buds FE'den çok övenler de olmuş. Yorumlarda da 4K'lık kulaklık muadili demişler. Sizce hangi yorumlar doğru?
Ben EQ ayarlarını kendi zevkime göre yaptıktan sonra ona göre yorumlarımı paylaştım. Yoksa belirttiğim gibi Stok EQ ayarlarıyla bassın miktarından dolayı ses biraz çamurlaşıyor. 4K'lık kulaklık muadili yorumu ANC özelinde yapılmış diye anladım ben okuduklarımdan.
Bu kulaklık 800 lira ve fiyatına göre ben epey başarılı olduğunu düşünüyorum. Şahsen Buds FE'ye bunu tercih etmezdim belirttiğim sebeplerden. Şarj süresi, bazı arkadaşların yazdığına göre ANC'si filan daha başarılıymış. Ben ANC'yi tren dışında kullanmadığımdan benim için çok önemli bir kriter değil. Buds FE'ye göre daha derin bir fiti olduğundan pasif gürültü engellemesi de daha başarılı olacaktır. Daha iyi olduğu konular mutlaka var. Ama ses konusu da kişiye hitap ediyor.
Şahsen hâlihazırda Buds FE kullanıyor olsam buna geçmezdim. Ben tamamen uygunluğundan ve kişisel meraktan satın aldım denemek için.
Zaten ana sesi kesmez ya da bu bu seviyedeki bir kulaklıkta kesemez. ANC dediğin daha çok taşıt sesleri fan sesi ve benzeri şeylerde daha etkili olur. Birisi konuşursa duyarsın daha az olur ama duyarsın.
Kulaklıkların şarjı doluyken kutuda tutmuyorum dun gece uygulamadan yüzde 80 oldugun gördüm kutusuna koymadım sabah baglandım L %50 R %60'a düşmüş sizde de böyle bir şey var mı? QCY T13'u de böyle kullanırdım şarjı düşmezdi.
Kulaklıkların şarjı doluyken kutuda tutmuyorum dun gece uygulamadan yüzde 80 oldugun gördüm kutusuna koymadım sabah baglandım l %50 r %60'a düşmüş sizde de böyle bir şey var mı? QCY T13'u de böyle kullanırdım şarjı düşmezdi.