Stok EQ ayarlarıyla biraz sesler birbirine geçiyor gibi duyuluyor. İngilizcede muddy diye tabir edilen durum. Uygulamasından aşağıdaki gibi bir ayar yaptım ben denemek isteyen olursa eğer (edm, HIP-hop vs. dinliyorsanız önermiyorum). Böyle daha havadar, ferah duyuluyor. (bu arada Custom EQ seçtiğinizde kulaklıkta bildiğin ses artışı oluyor.)
-1 | -1 | 0 | +1 | +1 | +2 | +2 | +1
Normalde Buds FE ve canım isterse Anker R100 kullanıyorum. Baseus fiyatına göre çok iyi olmakla birlikte bence Buds kadar iyi bir kulaklık değil.
Buds çok daha konforlu bir kulaklık.
Dışarıya daha az ses veriyor.
Sound-u daha yumuşak. Baseus'ta özellikle upper midrange biraz parlak geldi bana. Seveni olur, sevmeyeni olur. Ben biraz yorucu buluyorum.
Buds'da bas miktar olarak daha az ama bana daha detaylı, ayrımı daha kolay geliyor. Örneğin aşağıdaki şarkıda bas gitar vuruşlarını daha net ayırt edebiliyorum. Baseus'ta biraz birbirine bulaşıyor notalar. Daha parlak, canlı, ışıltılı soundlar hoşunuza gidiyorsa eğer Buds FE'den daha çok beğenebilirsiniz.
(Anker R100 benim guilty Pleasure'ım biraz. Sesini iki kulaklıktan da daha çok beğeniyorum.)