Elektronik Baseus Bowie MA10 TWS

Kulaklığın ses kalitesi gayet güzel. ANC modu bu fiyata böyle iyi beklemezdim gayet iyi kesiyor ne dip ses yaptı ne de bir şey. Bas seven için default EQ ayarı gayet iyi ama sevmeyen ufak bir EQ ayarı yapar. Kutusu çantanız yoksa taşınacak gibi değil maalesef ama 140 saat ve hızlı şarj avantajlarını düşünürsek normal. Kulaklığın kendisi kapatılabiliyor muydu hiç denemedim ama kutusu olmadan 8 saat dayanabiliyor o yüzden kutuyu sürekli taşımaya bile gerek yok. Fiyatını hak ediyor diye yorumladım. Bu arada kulak yapınıza göre değişiyor ama çok kepçe veya çok kafanıza yapışıksa biraz sırıtır gibi.

Teşekkürler

Stok EQ ayarlarıyla biraz sesler birbirine geçiyor gibi duyuluyor. İngilizcede muddy diye tabir edilen durum. Uygulamasından aşağıdaki gibi bir ayar yaptım ben denemek isteyen olursa eğer (EDM, Hip-Hop vs. dinliyorsanız önermiyorum). Böyle daha havadar, ferah duyuluyor. (Bu arada Custom EQ seçtiğinizde kulaklıkta bildiğin ses artışı oluyor.)

-1 | -1 | 0 | +1 | +1 | +2 | +2 | +1

Normalde Buds FE ve canım isterse Anker R100 kullanıyorum. Baseus fiyatına göre çok iyi olmakla birlikte bence Buds kadar iyi bir kulaklık değil.

Buds çok daha konforlu bir kulaklık.
Dışarıya daha az ses veriyor.
Sound-u daha yumuşak. Baseus'ta özellikle upper midrange biraz parlak geldi bana. Seveni olur, sevmeyeni olur. Ben biraz yorucu buluyorum.
Buds'da bas miktar olarak daha az ama bana daha detaylı, ayrımı daha kolay geliyor. Örneğin aşağıdaki şarkıda bas gitar vuruşlarını daha net ayırt edebiliyorum. Baseus'ta biraz birbirine bulaşıyor notalar. Daha parlak, canlı, ışıltılı soundlar hoşunuza gidiyorsa eğer Buds FE'den daha çok beğenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Anker R100 benim guilty pleasure'ım biraz. Sesini iki kulaklıktan da daha çok beğeniyorum.)

Hocam yukarıda Bass'ı yüksek kulaklık diyenler olmuş siz sesi parlak demişsiniz. Aynı şekilde Buds FE'den çok övenler de olmuş. Yorumlarda da 4K'lık kulaklık muadili demişler. Sizce hangi yorumlar doğru?

Hocam yukarıda Bass'ı yüksek kulaklık diyenler olmuş siz sesi parlak demişsiniz. Aynı şekilde Buds FE'den çok övenler de olmuş. Yorumlarda da 4K'lık kulaklık muadili demişler. Sizce hangi yorumlar doğru?

Hocam ben Buds FE'den geçtim rüzgarlı havada kulağa hava giriyor bir de kulağı biraz acıtıyor Buds FE kadar komfor denildiği gibi çok yok ama üzmez. Ses olarak EQ ayarı yaparak Buds FE kadar iyi ama transparan modu Buds FE kadar iyi değil. Video izlerken de gecikme olduğunu hissediyorsun tabii ben Buds FE'den geçtiğim için bu sıkıntıları gördüm bunlar harici güzel kulaklık. 522 TL'ye aldığım için üzmedi zaten Apple telefon kullandığım için Buds FE'yi tam olarak kullanamıyordum bu yüzden Baseus bana daha işlevsel geldi.

Bilgisayarda, Hands free açıkken mikrofon kullanılıyor ama kulaklığın ses kalitesi çok fazla düşüyor. Hands free'yi kapatınca ses kalitesi düzeliyor fakat mikrofon hiç bir şekilde çalışmıyor.
Bu durum tüm blueetooth kulaklar için mi böyle yoksa bu kulaklığa özel bir durum mudur?
Bunu düzeltmenin bir yolu bulunuyor mu?

EQ ayarınız var mı hocam, varsa paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…