T TheHpv Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #1 Bu kulaklıklar alınır mı? Ses kalitesi, mikrofon kaliteleri nasıl? TaoTronics SoundLiberty 79 ile Baseus Encok W01 arasında kaldım, çok kararsızım. Kulaklıkların linklerini bırakıyorum incelemek isterseniz diye. Baseus Encok W01 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri Baseus Encok W01 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com TaoTronics SoundLiberty 79 Şarj Kılıflı IPX8 Su Geçirmez Fiyatı TaoTronics SoundLiberty 79 Şarj Kılıflı IPX8 Su Geçirmez en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bu kulaklıklar alınır mı? Ses kalitesi, mikrofon kaliteleri nasıl? TaoTronics SoundLiberty 79 ile Baseus Encok W01 arasında kaldım, çok kararsızım. Kulaklıkların linklerini bırakıyorum incelemek isterseniz diye. Baseus Encok W01 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri Baseus Encok W01 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Siyah özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com TaoTronics SoundLiberty 79 Şarj Kılıflı IPX8 Su Geçirmez Fiyatı TaoTronics SoundLiberty 79 Şarj Kılıflı IPX8 Su Geçirmez en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Kasım 2020 #2 Taotronics kullanıyorum uzun zamandır bir saatten fazla taktığımda başım ağrıyor. Bu model nasıl bilmiyorum.
Taotronics kullanıyorum uzun zamandır bir saatten fazla taktığımda başım ağrıyor. Bu model nasıl bilmiyorum.
T TheHpv Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #3 246941 dedi: Taotronics kullanıyorum uzun zamandır bir saatten fazla taktığımda başım ağrıyor. Bu model nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Baş ağrıması dışında bir sorun yaşadınız mı?
246941 dedi: Taotronics kullanıyorum uzun zamandır bir saatten fazla taktığımda başım ağrıyor. Bu model nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Baş ağrıması dışında bir sorun yaşadınız mı?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Kasım 2020 #4 TheHpv dedi: Baş ağrıması dışında bir sorun yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Kullanırsan 1 saatten uzun süre kullanamazsın. Başka sorun yaşamadım. TWS al bence.
TheHpv dedi: Baş ağrıması dışında bir sorun yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Kullanırsan 1 saatten uzun süre kullanamazsın. Başka sorun yaşamadım. TWS al bence.
T TheHpv Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #5 246941 dedi: Kullanırsan 1 saatten uzun süre kullanamazsın. Başka sorun yaşamadım. TWS al bence. Genişletmek için tıkla... Tws derken nasıl anlamadım. Marka olarak mı tws? Sizin biröneriniz var mı? Bütçem 300 TL. Silikonlu kablosuz kulaklık arıyorum. Son düzenleme: 29 Kasım 2020
246941 dedi: Kullanırsan 1 saatten uzun süre kullanamazsın. Başka sorun yaşamadım. TWS al bence. Genişletmek için tıkla... Tws derken nasıl anlamadım. Marka olarak mı tws? Sizin biröneriniz var mı? Bütçem 300 TL. Silikonlu kablosuz kulaklık arıyorum.