Baseus Halo alınmamalı

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.112
Klasik Micro-USB kaçınılmaz sonu. Forza Type-C :D.
Gerçekten de öyle. Telefonu şarj sırasında kullanıyorsan kablo ne kadar kaliteli olursa olsun bozuluyor. S7 Edge telefonumu şarjda kullandığım için 1 örgülü Corsair, 1 normal Corsair, 1 orijinal, 2 çin malı ve 1 başka telefona ait kablo bozdum.

Gerçekten de öyle. Telefonu şarj sırasında kullanıyorsan kablo ne kadar kaliteli olursa olsun bozuluyor. S7 Edge telefonumu şarjda kullandığım için 1 örgülü Corsair kablo, 1 normal Corsair kablo, 1 orijinal kablo, 2 çin malı kablo ve 1 başka telefona ait kablo bozdum

Senelerce bu kabloları kullanmak zorunda kaldım. Android kullanıyorsam mecburdum. Ama şimdi... Type-C Android kullanıcılarının başına gelmiş en güzel şey.

Bize 4 tane aldım. 1 tanesi kendime köşede kalsın diye, diğerleri kullanmalık içindi. 3'ü de bozuldu. Bu kadar dandik şarj girişi de yapmazsın be arkadaş! Ugreen alın keyfinize bakın 😄.
Type-C candır.
Ugreen gerçekten kaliteli mi? Telefon Micro USB olduğu için bu girişe mahkumum. Anakarttan falan bu girişi söküpte Type C ile değiştiremez miyiz :D

Ugreen gerçekten kaliteli mi? Telefon Micro USB olduğu için bu girişe mahkumum. Anakarttan falan bu girişi söküpte Type C ile değiştiremez miyiz :D
Ugreen kaliteli evet. Kendim Type C olarak ugreen kullanıyorum. Evde de ugreen kullanıyorum. Çok memnunum. Maxitekno'dan örgülü modellerini öneririm, fiyatları Baseus'a göre bir tık daha pahalı ama.
O işler maalesef öyle olmuyor :(. Bunun yanı sıra, telefonunuz eski ise, micro usb ucunu bir tamircide değiştirebilir, ya da yeni şarj soketi alabilirsiniz. Ya da fırça veya ince iğne ile soketin içindeki tozları alabilirsiniz.

Ugreen kaliteli evet. Kendim Type C olarak ugreen kullanıyorum. Evde de ugreen kullanıyorum. Çok memnunum. Maxitekno'dan örgülü modellerini öneririm, fiyatları Baseus'a göre bir tık daha pahalı ama.
O işler maalesef öyle olmuyor :(. Bunun yanı sıra, telefonunuz eski ise, micro usb ucunu bir tamircide değiştirebilir, ya da yeni şarj soketi alabilirsiniz. Ya da fırça veya ince iğne ile soketin içindeki tozları alabilirsiniz.
Sokette sıkıntı yok. Değiştirme olayını kablodan dolayı öyle demiştim :D Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Sokette sıkıntı yok. Değiştirme olayını kablodan dolayı öyle demiştim :D Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Nedense evde micro usb cihazlarda gözlemlediğim şu oldu, bazı soketler zamanla zarar görüyor. Takılan bir şarj kablosunu bir haftada mahvediyor. Bu nedenle önerdim. En uygun fiyatlı bunu buldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı