Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 13 Ağustos 2022 #1 Marka hakkında fikrim yok ama kaliteli bir kablo ya benziyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Marka hakkında fikrim yok ama kaliteli bir kablo ya benziyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 İhtiyacı olan bir saniye daha durmasın.
Kakaolu Puduk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1.789 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Times Square Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim :) 13 Ağustos 2022 #3 Nevzat Özkan dedi: Marka hakkında fikrim yok ama kaliteli bir kablo ya benziyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hızlı şarj desteği var mı acaba varsa almayı düşünebilirim.
Nevzat Özkan dedi: Marka hakkında fikrim yok ama kaliteli bir kablo ya benziyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Halo, 3.0 A USB-A & USB-C Şarj & Data Aktarım Kablosu, 1 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hızlı şarj desteği var mı acaba varsa almayı düşünebilirim.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 13 Ağustos 2022 #4 Kakaolu Puduk dedi: Hızlı şarjı var mı acaba varsa almayı düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Açıklama kısımlarında hızlı şarj desteklediği yazılmış ama emin değilim.
Kakaolu Puduk dedi: Hızlı şarjı var mı acaba varsa almayı düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Açıklama kısımlarında hızlı şarj desteklediği yazılmış ama emin değilim.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.358 Çözümler 5 13 Ağustos 2022 #5 İyi markadır hocam. Şu an masamdan foruma selamları var. Uzun zamandır telefon için kullanıyorum. Xbox kol için aldım bir tane.
İyi markadır hocam. Şu an masamdan foruma selamları var. Uzun zamandır telefon için kullanıyorum. Xbox kol için aldım bir tane.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 Yer Pendik 13 Ağustos 2022 #6 Hocam Baseus iyidir bende birçok ürünü var ama fiyata aldanmayın normaldede o fiyatlarda
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.358 Çözümler 5 13 Ağustos 2022 #7 Kaan Öner dedi: Hocam Baseus iyidir bende birçok ürünü var ama fiyata aldanmayın normaldede o fiyatlarda Genişletmek için tıkla... Hocam ben 80 liraya almıştım. Fazla verdim demek ki.
Kaan Öner dedi: Hocam Baseus iyidir bende birçok ürünü var ama fiyata aldanmayın normaldede o fiyatlarda Genişletmek için tıkla... Hocam ben 80 liraya almıştım. Fazla verdim demek ki.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.446 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 13 Ağustos 2022 #8 Baseus kablo iyidir, örgülü bir kablosu 3 yıl gitti, ikincisi 2.yılında.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.855 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #9 Lighting kablolar altın madeninden çıkıyor sanırım
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 Yer Pendik 13 Ağustos 2022 #10 Watson dedi: Hocam ben 80 liraya almıştım. Fazla verdim demek ki. Genişletmek için tıkla... Hocam 35 ve 39 lira verip 2 tane kablo almışım zaten yakın zamanda primeday vardı yine aynı fiyatlarda geziyordu ama kablo güzel.
Watson dedi: Hocam ben 80 liraya almıştım. Fazla verdim demek ki. Genişletmek için tıkla... Hocam 35 ve 39 lira verip 2 tane kablo almışım zaten yakın zamanda primeday vardı yine aynı fiyatlarda geziyordu ama kablo güzel.