Fatih1337 Megapat Katılım 16 Şubat 2015 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #1 Aşağıda verdiğim linkteki kabloyu almayı düşünüyorum. Apple'ın kalitesiz lighting kablosundan bıktım, verdiğim paraya yazık oluyor. Yanımda taşıdığımdan senede bir deforme olmaya başlıyor bu kablo iyi midir problem yaratır mı? Baseus iPhone horizontal hızlı şarj ve data kablosu 1 m - calsp-b01. Baseus iPhone Horizontal Hızlı Şarj ve Data Kablosu 1 m - Fiyatı
Aşağıda verdiğim linkteki kabloyu almayı düşünüyorum. Apple'ın kalitesiz lighting kablosundan bıktım, verdiğim paraya yazık oluyor. Yanımda taşıdığımdan senede bir deforme olmaya başlıyor bu kablo iyi midir problem yaratır mı? Baseus iPhone horizontal hızlı şarj ve data kablosu 1 m - calsp-b01. Baseus iPhone Horizontal Hızlı Şarj ve Data Kablosu 1 m - Fiyatı
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #2 Baseus sağlam ve güvenilir marka gördüğüm, arkadaşlarımın kullandığı kadarıyla. Rahatlıkla alabilirsin.
Baseus sağlam ve güvenilir marka gördüğüm, arkadaşlarımın kullandığı kadarıyla. Rahatlıkla alabilirsin.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 12 Eylül 2020 #3 Gayet kaliteli bir marka Baseus. Bende iPhone kablosunu kullanmıştım. Hem standart Lightning kablosundan daha dayanıklı hem de kalite farkı oluşmuyor.
Gayet kaliteli bir marka Baseus. Bende iPhone kablosunu kullanmıştım. Hem standart Lightning kablosundan daha dayanıklı hem de kalite farkı oluşmuyor.
humingbirdie Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 472 Makaleler 7 Çözümler 1 12 Eylül 2020 #4 Baseus güzel ve kaliteli bir marka. Bu sitede Türkiye dağıtıcısı. Akıllı Phone | Cep Telefonu ve Tablet Parçaları Cep Telefonu Parçaları ve Tablet Parçaları | Baseus, Ally, Samsung, LG, Sony, iPhone, Ekran, Dokunmatik, Aksesuar ve diğer tamir malzemeleri Akıllı Phone kalitesiyle sizlerle! www.akilliphone.com
Baseus güzel ve kaliteli bir marka. Bu sitede Türkiye dağıtıcısı. Akıllı Phone | Cep Telefonu ve Tablet Parçaları Cep Telefonu Parçaları ve Tablet Parçaları | Baseus, Ally, Samsung, LG, Sony, iPhone, Ekran, Dokunmatik, Aksesuar ve diğer tamir malzemeleri Akıllı Phone kalitesiyle sizlerle! www.akilliphone.com