ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 11 Nisan 2025 #1 Merhaba. Gündelik kullanım için kablosuz kulaklık arıyorum. Aşağıdakini güzel buldum sizce alınır mı? Ya da varsa başka tavsiyelere açığım. Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2025
Merhaba. Gündelik kullanım için kablosuz kulaklık arıyorum. Aşağıdakini güzel buldum sizce alınır mı? Ya da varsa başka tavsiyelere açığım. Amazon.com.tr
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 759 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #2 ExcellentRatio dedi: Merhaba. Gündelik kullanım için kablosuz kulaklık arıyorum. Aşağıdakini güzel buldum sizce alınır mı? Ya da varsa başka tavsiyelere açığım. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyi gibi duruyor yalnız beyazı 1200 TL Amazon'da haberin olsun bende Huawei FreeBuds SE2 var memnunum istersen bir bakabilirsin ama ANC'siz.
ExcellentRatio dedi: Merhaba. Gündelik kullanım için kablosuz kulaklık arıyorum. Aşağıdakini güzel buldum sizce alınır mı? Ya da varsa başka tavsiyelere açığım. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İyi gibi duruyor yalnız beyazı 1200 TL Amazon'da haberin olsun bende Huawei FreeBuds SE2 var memnunum istersen bir bakabilirsin ama ANC'siz.