Elektronik Baseus MagSafe 2022 Edition 10.000mAh 20W powerbank 719,00 TL

Makaleler
15
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Ürün 2022 de üretilmiş heralde elde felan kaldı yada depoda unuttular bilmiyorum ama fiyatına göre gayet iyi birşeye benziyor. 10.000mAh 20W ve Üstelik magsafe olması baya iyi. Yorumları da gayet iyi. Bir kişi iphone 16 pro da şarjı çok yavaş ediyor demiş magsafe ile. Belki ayıplı ürün almıştır bilemeyiz.

Normalde fiyatı 1500tl imiş değerlendirebilir, magsafe desteklemiyor telefonum ama almayı düşünüyorum

3-4 yıl beklediği için pil ömrü düşmüştür. Bu sebeple indirimli satıyorlar diye tahmin ediyorum.

Kullanılmasa dahi düşmesi normal mi?

Düşer. Ortalama bir markanın ortalama bir ürünü vardı 8 aya yakın %30 küsur şarjlıyken bekledi sonrasında çöp olmuştu. Bunlarda sorun var mı bilemem. İade alırlar mı öyle bir durumda onu da bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu markadan markaya değişen bir şey değil (tabii ki içinde kullanılan pillerin kalitesi süreyi arttırıp azaltabilir fakat burada bahsedilen süre 3 yıl), pillerin içerisindeki kimyasal tepkime ile alakalı. 3 senelik üründen tam performans alma ihtimaliniz sıfır.

Kesinlikle almayın 2022 de üretilen powerbank 4 yıldır rafta bekliyor artık onun kapasitesi ölmüştür aynı fiyatlarda yeni Spigen powerbank alın bunu alamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…