Baseus nasıl bir markadır?

sadecedenek

Zeptopat
MagSafe powerbank alacağım, Baseus AirPow II düşünüyorum. Markayı araştıracaktım; ne düzgün bir web sitesi ne de düzgün bir yetkili servis ağı bulabildim. Keza powerbankın özellikleri hakkında da pek bir bilgiye sahip olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baseus iyi ve kaliteli bir marka diye biliyorum. Ugreen gibi sanırım.

Alman markası ve aktif olarak Adaman 20 binlik olanını kullanıyorum. Çok sağlam ve kaliteli bir cihaz. Baseus'un üzebileceğini kesinlikle düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baseus, spigen, ugreen bunlar kaliteli markalar malları iyidir.

Baseus, Spigen, Ugreen bunlar kaliteli markalar malları iyidir.

Ürünü aldıktan sonra Apple ve Samsung'da gördüğüm gibi servis desteği kolaylığı görülecek bir marka değil gibi.

Alman markası ve aktif olarak Adaman 20 binlik olanını kullanıyorum. Çok sağlam ve kaliteli bir cihaz. Baseus'un üzebileceğini kesinlikle düşünmüyorum.

Baseus Çin diye biliyorum.

Güzel marka lakin Spigen gibi MFi sertifikası yok, listede markadan hiç bir ürün gözükmüyor. Spigen alırsan daha kaliteli olur. MagSafe Powerbankları da var.

Güzel markadır. Ama nedense ismi bende Everest Rampage gibi havalar uyandırıyor

Güzel marka lakin Spigen gibi mfi sertifikası yok, listede markadan hiçbir ürün gözükmüyor. Spigen alırsan daha kaliteli olur. MagSafe powerbankları da var.

Pek de MagSafe powerbanka sahip olduğu yok gibi Spigen'in 2 tane var onlar da satılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…