Baseus powerbank alınır mı?

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bir powerbank alacağım. Baseus'un 20 ve 30 k MAh'luk modellerine baktım. Telefon saat kulaklık gibi şeyleri veya aynı anda 2 telefon şarj edecek birisi için 20 yeter miş yoksa alkyorken 30 mu almalıyım ayrıca. 35W yeter mi yoksa 65 mi almalıyım.

Bende 20k lık ve 22.5 W versiyonu var, hem telefonumu hem kulaklığımı hemde saatimi şarj etmeye rahatça yetiyor, nerden baksan hepsini birden rahat 3 kere falan doldurur. Ama bütçen varken daha iyisini almak.. neden olmasın?

Teşekkürler 65 şu an gerek yok ancak 20 klık telefonu nasıl 3 kere ediyor telefon 7 k falan kılklıksaat beiklikte llırmu.

Teşekkürler 65 şu an gerek yok ancak 20 klık telefonu nasıl 3 kere ediyor telefon 7 k falan kılklıksaat beiklikte llırmu.
Telefonum 4.5k mah, saatim ve kulaklığım ise totalde 700-800 mah filan. Niye şarj edemesin ki?

20 yeterli, ayrıca ağırlıklarına bakmayı unutmayın, yanınızda 1 kilo powerbank taşımak istemezsiniz.

Sizce 30'luk çok fiyat farkı yokken alınır mı?

Telefonum 4.5k mAh, saatim ve kulaklığım ise Total'de 700-800 mAh filan. Niye şarj edemesin ki?

Anladım gayet iyi o zaman.

Telefonum 4.5k mAh, saatim ve kulaklığım ise Total'de 700-800 mAh filan. Niye şarj edemesin ki?

O zaman bu gayet iyi gibi 20k mah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…