aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 1 Ağustos 2019 #1 Baseus marka powerbank kullanan var mı? Bir ürünü çok hoşuma gitti. Güvenilir midir bu marka? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
crazy_vefa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 1 Ağustos 2019 #2 Kötü marka değildir, ama başka modeller de bakmak isterseniz epey güzel bu. Kullanıyorum. Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Kötü marka değildir, ama başka modeller de bakmak isterseniz epey güzel bu. Kullanıyorum. Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş Fiyatı Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Gümüş en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Sertaç Binli Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 493 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri (IT) 1 Ağustos 2019 #3 Baseus oldukça üst düzey ürünler yapıyor. Sorunuz marka güvenilirliği ise, onlarca Baseus ürün kullandım ve çok memnunum. Ürüne özel bir yorum isterseniz, linki paylaşın ki yorum yapabilelim.
Baseus oldukça üst düzey ürünler yapıyor. Sorunuz marka güvenilirliği ise, onlarca Baseus ürün kullandım ve çok memnunum. Ürüne özel bir yorum isterseniz, linki paylaşın ki yorum yapabilelim.