UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 22 Mart 2021 #1 Amazon indirimlerinde çok uygun bir fiyata gördüm. Her an bitebilir, kaçırmayın derim. Ben de aldım: Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Amazon indirimlerinde çok uygun bir fiyata gördüm. Her an bitebilir, kaçırmayın derim. Ben de aldım: Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 22 Mart 2021 #2 UBerk dedi: Amazon indirimlerinde çok uygun bir fiyata gördüm. Her an bitebilir, kaçırmayın derim. Ben de aldım: Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiyat çok iyi. Mümkünse hemen alın.
UBerk dedi: Amazon indirimlerinde çok uygun bir fiyata gördüm. Her an bitebilir, kaçırmayın derim. Ben de aldım: Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar Baseus Purple Ring, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 1 m, 5 A, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiyat çok iyi. Mümkünse hemen alın.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #3 Fiyatı kalitesine göre gayet iyi. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Mart 2021 #4 Satın aldım evde bulunsun ihtiyaç oluyor. ^^
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #5 Yehetto dedi: Satın aldım evde bulunsun ihtiyaç oluyor. ^^ Eki Görüntüle 934765 Genişletmek için tıkla... Hocam hızınıza yetişilmiyor .
Yehetto dedi: Satın aldım evde bulunsun ihtiyaç oluyor. ^^ Eki Görüntüle 934765 Genişletmek için tıkla... Hocam hızınıza yetişilmiyor .
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Mart 2021 #6 efeekaya dedi: Hocam hızınıza yetişilmiyor . Genişletmek için tıkla... Güzel fiyat görürsem affetmem. Tabii kartımın limiti tam dolmamışsa. ^^
efeekaya dedi: Hocam hızınıza yetişilmiyor . Genişletmek için tıkla... Güzel fiyat görürsem affetmem. Tabii kartımın limiti tam dolmamışsa. ^^
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Mart 2021 #7 Peki bu kablonun tam olarak artısı ne?
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #8 Mert Ayıboğan dedi: Peki bu kablonun tam olarak artısı ne? Genişletmek için tıkla... Hocam çok artısı var da. En basitinden marka kalite işler yapıyor. Bu ürünü de kaliteli ve uzun yıllar götürür.
Mert Ayıboğan dedi: Peki bu kablonun tam olarak artısı ne? Genişletmek için tıkla... Hocam çok artısı var da. En basitinden marka kalite işler yapıyor. Bu ürünü de kaliteli ve uzun yıllar götürür.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 22 Mart 2021 #9 Ben de sipariş geçtim. Kargo bedava olsun diye bir dönüştürücü de aldım. Edit: İndirim bitti. :/
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Mart 2021 #10 Lord Raiden dedi: Ben de sipariş geçtim. Kargo bedava olsun diye bir dönüştürücü de aldım. Edit: İndirim bitti. :/ Eki Görüntüle 934794 Genişletmek için tıkla... Prime üyesi olun bence hocam. ^^
Lord Raiden dedi: Ben de sipariş geçtim. Kargo bedava olsun diye bir dönüştürücü de aldım. Edit: İndirim bitti. :/ Eki Görüntüle 934794 Genişletmek için tıkla... Prime üyesi olun bence hocam. ^^