UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 24 Mart 2021 #31 Dead Internet Theory dedi: Şansıma şarj aletim beyazdı, beyaz kablo indirimdeymiş, yapıştırdım bir tane. Konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürler, gerçekten ihtiyacım vardı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
Dead Internet Theory dedi: Şansıma şarj aletim beyazdı, beyaz kablo indirimdeymiş, yapıştırdım bir tane. Konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürler, gerçekten ihtiyacım vardı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 26 Mart 2021 #32 Ürün az önce elime ulaştı. Beklediğimden daha yumuşak ve kaliteli duruyor. Telefona tam oturdu. Yanındaki dönüştürücüye dikkat etmediğim için data aktarımı olmayan ürünü sipariş etmiştim. Onun için de paramı iade edip ürünü de bana bıraktılar.
Ürün az önce elime ulaştı. Beklediğimden daha yumuşak ve kaliteli duruyor. Telefona tam oturdu. Yanındaki dönüştürücüye dikkat etmediğim için data aktarımı olmayan ürünü sipariş etmiştim. Onun için de paramı iade edip ürünü de bana bıraktılar.