seyfo1 Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Merhaba kaliteli ve güzel bir şarj kablosu arıyorum; arkadaşların çoğu Baseus, Mcdodo gibi markaları önerdiler. Baseus marka bir şarj kablosu buldum linkini bırakıyorum, sizce iyi mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Merhaba kaliteli ve güzel bir şarj kablosu arıyorum; arkadaşların çoğu Baseus, Mcdodo gibi markaları önerdiler. Baseus marka bir şarj kablosu buldum linkini bırakıyorum, sizce iyi mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 7 2 Aralık 2024 #2 Eğer orijinal almıyorsam kabloda ugreen adaptörde anker tercih ediyorum hiç pişmanlık yaşatmadılar.
Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 3 2 Aralık 2024 #3 kerem325 dedi: Eğer orijinal almıyorsam kabloda ugreen adaptörde anker tercih ediyorum hiç pişmanlık yaşatmadılar. Genişletmek için tıkla... Evet Anker adaptörler çok sağlam.
kerem325 dedi: Eğer orijinal almıyorsam kabloda ugreen adaptörde anker tercih ediyorum hiç pişmanlık yaşatmadılar. Genişletmek için tıkla... Evet Anker adaptörler çok sağlam.