Herkese merhaba,
Baseus'un, şu an için, piyasada yaklaşık 1600-1700 lira bandında satılan TWS kulaklığı "SiMU S2" modelini sıfır kutusundan çıkartıp telefonunuza veya herhangi bir Bluetooth destekleyen cihazınızla eşleştirmek istediğinizde kulaklık bir türlü bulunabilir olmuyorsa, bunun sebebinin hatalı şarj durum göstergesi olabileceğini söylemek isterim.
Zira kendi yaşadığım örnekte kulaklık, kutusundan şarjı var olarak çıkmasına rağmen, aygıtlar tarafından bulunamıyordu.
Bir pairing modu bulunmayan, yalnızca kapağını açmanızın yeterli olduğu kulaklığın, üç adet olan şarj gösterge ışıklarının birden fazlası yanmasına yani minimum %30 şarjı varmış gibi görünmesine rağmen, telefonum kulaklığı bir türlü bulamıyordu. Ben de şarjda bir süre beklettikten sonra sorunun çözüldüğünü tespit ettim ve sizlerle de paylaşmak istedim.
Sözün özü, eğer siz de Baseus SiMU S2 TWS kulaklığı satın aldıysanız ve kutusundan çıkardığınızda, şarjı olduğu halde telefonunuz kulaklığı bulamıyorsa, muhtemelen bir süre şarj etmeniz sorunu çözecektir.