A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Bash scripting ile 'Bip' sesi çıkaran bir komut istiyorum. Bir uygulama vb. de olur, küçük bir metronom uygulaması yapacağım. @Arsenik @Zurnadürüm @OzgunP @Dengesiz Kokarca
Bash scripting ile 'Bip' sesi çıkaran bir komut istiyorum. Bir uygulama vb. de olur, küçük bir metronom uygulaması yapacağım. @Arsenik @Zurnadürüm @OzgunP @Dengesiz Kokarca
Çözüm A A Ali998 6 Mart 2021 Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala man beep veya Kod:Panoya kopyala beep --help yazarak manuel sayfasına bakabilir misin şu anda bilgisayarda değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten düz beep yazınca " beep: Error: Could not open any device " yazıyor. Şöyle çözdüm, beep yerine aplay kullandım: Bash:Panoya kopyala read a z=$((60 / a)) while : do aplay /home/ali/Downloads/metronome_audio_files/ogg/Orignal\ Audio\ Sound/pedalhh.wav sleep $z done
Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala man beep veya Kod:Panoya kopyala beep --help yazarak manuel sayfasına bakabilir misin şu anda bilgisayarda değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten düz beep yazınca " beep: Error: Could not open any device " yazıyor. Şöyle çözdüm, beep yerine aplay kullandım: Bash:Panoya kopyala read a z=$((60 / a)) while : do aplay /home/ali/Downloads/metronome_audio_files/ogg/Orignal\ Audio\ Sound/pedalhh.wav sleep $z done
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 6 Mart 2021 #2 Bash:Panoya kopyala echo -en "\007" Bunu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 Rashmore dedi: Bash:Panoya kopyala echo -en "\007" Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak hiç bir ses çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Rashmore dedi: Bash:Panoya kopyala echo -en "\007" Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak hiç bir ses çıkmıyor.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 6 Mart 2021 #4 Terminal emülatörünüzün ayarlarından beep sesi açık mı kontrol edin. Ali998 dedi: Denedim ancak hiç bir ses çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Terminal emülatörünüzün ayarlarından beep sesi açık mı kontrol edin. Ali998 dedi: Denedim ancak hiç bir ses çıkmıyor. Genişletmek için tıkla...
KS KS A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #5 Rashmore dedi: Terminal emülatörünüzün ayarlarından beep sesi açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım o seçeneği. Konsole kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Rashmore dedi: Terminal emülatörünüzün ayarlarından beep sesi açık mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım o seçeneği. Konsole kullanıyorum.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 6 Mart 2021 #6 Ali998 dedi: Bulamadım o seçeneği. Konsole kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dağıtımını öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Bulamadım o seçeneği. Konsole kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dağıtımını öğrenebilir miyim?
KS KS A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #7 Rashmore dedi: Dağıtımını öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Arch Linux. Artı 0 Eksi
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 6 Mart 2021 #8 Ali998 dedi: Arch Linux. Genişletmek için tıkla... "beep" paketi kurulu mu kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #9 Rashmore dedi: "beep" paketi kurulu mu kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki kurulu. Artı 0 Eksi
Rashmore dedi: "beep" paketi kurulu mu kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabii ki kurulu.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 6 Mart 2021 #10 Ali998 dedi: Tabii ki kurulu. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala man beep veya Kod:Panoya kopyala beep --help yazarak manuel sayfasına bakabilir misin şu anda bilgisayarda değilim. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Tabii ki kurulu. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala man beep veya Kod:Panoya kopyala beep --help yazarak manuel sayfasına bakabilir misin şu anda bilgisayarda değilim.