Başıboş sokak köpekleri bir can daha aldı!

Hesap verecek yüzleri yok. Anca koltukta otursunlar.

Bence insanlara iş sağlığı eğitimi ve güvenliği dersini her yıl milli eğitimin zorunlu verildiği kadar hayvanlar hakkında da eğitim amaçlı gelmeleri gerektiğini düşünüyorum. Böyle durumlarda bazı insanlarımız çok cahilce davranıyor. Uyuyan köpeği tekmeliyor köpekleri agresifleştirecek hareketler yapıyorlar. (hayvansever sayılmam) ben bile karşıdan köpek geçtiği anda köşeden gidiyorum her an ne olur ne olmaz diye. Belediyeler bunlara önlemi de eksik alıyorlar. Başka şeyler de söylenir de neyse. Allah rahmet eylesin.

İyi güzel konuşuyorsunuz da hocam, hayvanın içinden gelen saldırma dürtüsü varken ne yorum yapsak boşa çıkıyor.
Ben diğer arkadaşa katılmıyorum sokak köpekleri hiçbir şey yapmasan bile saldırmaya meğilli hepsi değil ama çoğu öyle birkaç tanesi beraber toplanınca daha saldırgan oluyor. İnsanlar bu tür şeyleri çekmek mecburiyetinde değil mesela. Avrupa da böyle sorun göremezsin, en iyisini yapmışlar zamanında.

Twitter'a bakayım dedim, şunu gördüm moralim bozuldu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunu sormak istiyorum. Bu köpek saldırıları son zamanlarda mı arttı? Eskiden bu kadar internette/haberlerde görmezdim. Eğer arttıysa neden son zamanlarda bu kadar arttı?

Eskidende vardı ama son zamanlarda haberler arttı.

Ben sokakta yaşayan hayvanı savunmam hocam.
Sokaktaysa insana, ormandaysa yaban hayatına zarar veriyor.
Üç tane çözüm yolu var; Uyutacaksın, kısırlaştıracaksın veya barınağa yollayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…