4 485879 Decapat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 105 1 Ekim 2023 #1 Aşağıda bıraktığım linkteki videoda sol üstte basılan tuşları gösteren programı arıyorum, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıda bıraktığım linkteki videoda sol üstte basılan tuşları gösteren programı arıyorum, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 1 Ekim 2023 #2 Hocam bunlar OBS eklentileri, ayrı program değil.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 1 Ekim 2023 #3 Bu olabilirmi? GitHub - univrsal/input-overlay: Show keyboard, gamepad and mouse input on stream
4 485879 Decapat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 105 1 Ekim 2023 #4 engin beyefendi dedi: Hocam bunlar OBS eklentileri, ayrı program değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulamadım, ya da yapamadım. keremdonate dedi: Bu olabilirmi? GitHub - univrsal/input-overlay: show keyboard, gamepad and mouse input on stream. Genişletmek için tıkla... Bu değil hocam, videodaki programı arıyorum.
engin beyefendi dedi: Hocam bunlar OBS eklentileri, ayrı program değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bulamadım, ya da yapamadım. keremdonate dedi: Bu olabilirmi? GitHub - univrsal/input-overlay: show keyboard, gamepad and mouse input on stream. Genişletmek için tıkla... Bu değil hocam, videodaki programı arıyorum.