slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 14 Eylül 2022 #1 İkisini de 2. el olarak alacağım ama hangisi daha iyi bilmiyorum. El tutuşum palm ve palm claw arası.
İkisini de 2. el olarak alacağım ama hangisi daha iyi bilmiyorum. El tutuşum palm ve palm claw arası.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #2 Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum memnunum. İki adet de şarj edilebilir duracell pil aldım gayet uzun süre sorunsuz gidiyor şarjları.
Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum memnunum. İki adet de şarj edilebilir duracell pil aldım gayet uzun süre sorunsuz gidiyor şarjları.
slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 15 Eylül 2022 #3 Tonyukuk dedi: Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum memnunum. İki adet de şarj edilebilir Duracell pil aldım gayet uzun süre sorunsuz gidiyor şarjları. Genişletmek için tıkla... Konuda belirtmeyi unutmuşum, Viper Mini kullanıyorumda. İkisinden birine geçtiğimde alışma süreci vs. tahmini ne kadar olur Basilisk'e geçersem eğer.
Tonyukuk dedi: Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum memnunum. İki adet de şarj edilebilir Duracell pil aldım gayet uzun süre sorunsuz gidiyor şarjları. Genişletmek için tıkla... Konuda belirtmeyi unutmuşum, Viper Mini kullanıyorumda. İkisinden birine geçtiğimde alışma süreci vs. tahmini ne kadar olur Basilisk'e geçersem eğer.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Eylül 2022 #4 Eliniz büyükse Basilisk X HyperSpeed'ı alın. Kullanıyorum memnunum.
slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 15 Eylül 2022 #5 poorfredo dedi: Eliniz büyükse Basilisk X HyperSpeed'ı alın. Kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Elimin büyüklüğü bilekten orta parmağa kadar 17 cm, serçe parmağından baş parmağa kadar 11 cm.
poorfredo dedi: Eliniz büyükse Basilisk X HyperSpeed'ı alın. Kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Elimin büyüklüğü bilekten orta parmağa kadar 17 cm, serçe parmağından baş parmağa kadar 11 cm.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Eylül 2022 #6 slyavix dedi: Elimin büyüklüğü bilekten orta parmağa kadar 17 cm, serçe parmağından baş parmağa kadar 11 cm. Genişletmek için tıkla... Benim de orta parmağa kadar 18 cm, serçe parmağına kadar 14 cm. Mouse elime tam oturuyor. Şu ana dek bileğimi ağrıtmayan tek mouse.
slyavix dedi: Elimin büyüklüğü bilekten orta parmağa kadar 17 cm, serçe parmağından baş parmağa kadar 11 cm. Genişletmek için tıkla... Benim de orta parmağa kadar 18 cm, serçe parmağına kadar 14 cm. Mouse elime tam oturuyor. Şu ana dek bileğimi ağrıtmayan tek mouse.