3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 23 Mayıs 2021 #11 Boş bir şey. Öyle deyince sanki sorumluluk onların oluyor. Programı açarken sözleşmeyi onayladığınız anda tüm sorumluluk kişinin üzerinde.
Boş bir şey. Öyle deyince sanki sorumluluk onların oluyor. Programı açarken sözleşmeyi onayladığınız anda tüm sorumluluk kişinin üzerinde.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #12 Bu mesajım yüzünden hakkımda yasal işlemler başlatılırsa bundan Technopat ve Recep Baltaş'ın klavyesi sorumludur. (xd)
Bu mesajım yüzünden hakkımda yasal işlemler başlatılırsa bundan Technopat ve Recep Baltaş'ın klavyesi sorumludur. (xd)
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 23 Mayıs 2021 #13 Zekasal olarak bir sıkıntımız var, çok büyük hemde. Yav arkadaş gerek Google Play olsun gerek Whatsapp gerek Facebook; bu adamlar bu programları indirirken sana sözleşmeyi onaylattırıyorlar zaten.
Zekasal olarak bir sıkıntımız var, çok büyük hemde. Yav arkadaş gerek Google Play olsun gerek Whatsapp gerek Facebook; bu adamlar bu programları indirirken sana sözleşmeyi onaylattırıyorlar zaten.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #14 Shimada Sensei dedi: Küçük çocuklardır. Umarım. Genişletmek için tıkla... Sen nereden çıktın ben tek hortlattım konuyu Vâreste Feylesof dedi: Bu mesajım yüzünden hakkımda yasal işlemler başlatılırsa bundan Technopat ve Recep Baltaş'ın klavyesi sorumludur. (xd) Genişletmek için tıkla... Klavye
Shimada Sensei dedi: Küçük çocuklardır. Umarım. Genişletmek için tıkla... Sen nereden çıktın ben tek hortlattım konuyu Vâreste Feylesof dedi: Bu mesajım yüzünden hakkımda yasal işlemler başlatılırsa bundan Technopat ve Recep Baltaş'ın klavyesi sorumludur. (xd) Genişletmek için tıkla... Klavye
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 14 Haziran 2024 #15 Bu foruma yazdığım her şeyden Technopat yöneticileri sorumludur. Beni alakadar etmez.