wtx Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 326 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri PS5 PRO Cinsiyet Erkek Salı 10:06 #11 Dua et “Abi napıyon sen?” dedikten sonra sınıfına gelip elinin tersiyle bi tane patlatmamış sana.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek Salı 10:06 #12 wtx dedi: Dua et “Abi napıyon sen?” dedikten sonra elinin tersiyle bir tane vurmamış sana. Genişletmek için tıkla... Zaten 8.sınıf olayıydı hocam. O zamanlar laftan anlamazdık. Şuan 17 yaşındayım gülüp geçerim.
wtx dedi: Dua et “Abi napıyon sen?” dedikten sonra elinin tersiyle bir tane vurmamış sana. Genişletmek için tıkla... Zaten 8.sınıf olayıydı hocam. O zamanlar laftan anlamazdık. Şuan 17 yaşındayım gülüp geçerim.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 11:11 #13 Ben şimdi şunu anlamadım. Hadi diyelim ki annesine sovdugunuzu iddia etti. Sizin adınızı falan nerden biliyor ki şikayet etti? Gidip üşenmedi kameralara mi baktırdı?
Ben şimdi şunu anlamadım. Hadi diyelim ki annesine sovdugunuzu iddia etti. Sizin adınızı falan nerden biliyor ki şikayet etti? Gidip üşenmedi kameralara mi baktırdı?