O öyle değil. Başlıktan başlığa değişiyor. Gerçekten başlık basınçsız fışkırtıyor olabilir. Birde sanki bir şeyi çözmüş gibi yazıyorsunuz ya.Basınçla gelmeyen suyu basınç'a çeviren başlık varsa ben de istiyorum!
Ne demek istediğimi gayet de iyi biliyorsunuz ancak muhalefet etmek için konuşuyorsunuz.O öyle değil. Başlıktan başlığa değişiyor. Gerçekten başlık basınçsız fışkırtıyor olabilir. Birde sanki bir şeyi çözmüş gibi yazıyorsunuz ya.
Muhalefet etmek için konuşmuyorum. Evet var öyle bir şey. Eski bir duş başlığı kullanırken yeni bir adet aldığında daha yüksek basınçla suyu verdiğini görebilirsin. Tecrübeyle sabit. Vanayı falan da açmadım. Kısacası bilmiyorsanız yorum yapmayın.Ne demek istediğimi gayet de iyi biliyorsunuz ancak muhalefet etmek için konuşuyorsunuz.
İlk önce gideceksiniz vanayı biraz daha açacaksınız sonra duş başlığı alacaksınız.
Vanayı kıs ama duş başlığı sana kuvvetli su püskürtsün ! Var mı öyle bir şey ?
Şu içinde top olan duş başlıkları suyun şiddetini arttırıyor ama dandik malzemelerden yapıyorlar.Basınçla gelmeyen suyu basınç'a çeviren başlık varsa ben de istiyorum!
Ne demek istediğimi gayet de iyi biliyorsunuz ancak muhalefet etmek için konuşuyorsunuz.
İlk önce gideceksiniz vanayı biraz daha açacaksınız sonra duş başlığı alacaksınız.
Vanayı kıs ama duş başlığı sana kuvvetli su püskürtsün! Var mı öyle bir şey?
Bir bakayım reisŞu içinde top olan duş başlıkları suyun şiddetini arttırıyor ama dandik malzemelerden yapıyorlar.
Eline alsan elin yanıyor, duş başlığı eriyor, çabuk kırılıyor falan fiso.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.