Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek.
Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek.
Y yektacelik035 Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #2 Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... alt tab
Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... alt tab
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 19 Mayıs 2023 #3 Panic Button bu ismi sanırım.
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 19 Mayıs 2023 #4 Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Bana da lazım hocam :/
Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Bana da lazım hocam :/
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #5 kite ata ata kesti dedi: Bana da lazım hocam :/ Genişletmek için tıkla... Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacağız ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildinizmi...
kite ata ata kesti dedi: Bana da lazım hocam :/ Genişletmek için tıkla... Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacağız ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam bulabildinizmi...
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 19 Mayıs 2023 #6 Sabah 11'e kadar bulunmazsa haber edin bir uygulama yaparım.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #7 Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Alt tab kombinasyonunu kullanabilirsiniz ama arkada başka masum bir sekmenin açık olması lazım ki bastığınızda tekrar aynı sekmede kalmasın.
Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Alt tab kombinasyonunu kullanabilirsiniz ama arkada başka masum bir sekmenin açık olması lazım ki bastığınızda tekrar aynı sekmede kalmasın.
Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #8 barbarbar338 dedi: Sabah 11'e kadar bulunmazsa haber edin bir uygulama yaparım. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam.
barbarbar338 dedi: Sabah 11'e kadar bulunmazsa haber edin bir uygulama yaparım. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 1 Haziran 2023 #9 Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Malum şey derken? Ne demek istiyorsun?
Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Malum şey derken? Ne demek istiyorsun?
Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #10 Otomaber dedi: Malum şey derken? Ne demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Cinsel içerikli video.
Otomaber dedi: Malum şey derken? Ne demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Cinsel içerikli video.