Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #21 barbarbar338 dedi: Assets klasörünü ve içindeki dosyaları silmemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ki az önce assest i sildim tekrar kurdum olmadı.
barbarbar338 dedi: Assets klasörünü ve içindeki dosyaları silmemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ki az önce assest i sildim tekrar kurdum olmadı.
MadMan58 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 135 3 Haziran 2023 #22 Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Windows + D. Olur mu?
Mustafa.kemall dedi: Malum şeyi izlerken bir tuşa basacaz ve anında bizi başka sekmeye atacak veya kapatacak. Alt F 4 biliyorum ama olmaz, anında kapatmak için gerek. Genişletmek için tıkla... Windows + D. Olur mu?
barbarbar338 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel Core i5 13500H GPU: NVIDIA RTX 4050 RAM: 2x8GB DDR4 3200Mhz OS: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 3 Haziran 2023 #23 Mustafa.kemall dedi: Nasıl yapacağım ki az önce assest i sildim tekrar kurdum olmadı. Genişletmek için tıkla... hocam virüs koruması falan virüs olarak algılayabilir bi virüs korumayı kapatın öyle deneyin çünkü şu an 2 farklı cihazda denedim ve ikisinde de sıkıntısız çalışıyor
Mustafa.kemall dedi: Nasıl yapacağım ki az önce assest i sildim tekrar kurdum olmadı. Genişletmek için tıkla... hocam virüs koruması falan virüs olarak algılayabilir bi virüs korumayı kapatın öyle deneyin çünkü şu an 2 farklı cihazda denedim ve ikisinde de sıkıntısız çalışıyor