Başından kaldırmayan oyun önerisi

Muffle

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir oyun lazım. Başından kalk mıyım ve her yattığımda aklıma yapmadığım şeyler gelsin. Cidden kafamı dağıtmam lazım bu türde en güzel oyunları önerir misiniz? Çok sağ olun.

Elden Ring kesinlikle oynamaya başladın mı bırakmak çok zor.

Arkadaşlar bir oyun lazım. Başından kalk mıyım ve her yattığımda aklıma yapmadığım şeyler gelsin. Cidden kafamı dağıtmam lazım bu türde en güzel oyunları önerir misiniz? Çok sağ olun.
Portal serisi kafa dağıtmak için müthiş bir oyundur oynadığım en mükemmel oyunlardan biridir, Mafia serisini oynamayan insan şu hayattan zevk alamaz Mafia 1 De ve Mafia 2 oyna, Hitman absolutionda gayet güzel bir oyun, Squad ise en çok oynadığım oyundur ciddi bir askeri tema oyun seviyorsanız squad müthiş bir oyundur, Call of duty 1, Call of duty United Offensive, Call of duty 2 oyunlarının nostalji ve atmosferine bayılırım özellikle COD United Offensive çocukken hep oynadığım oyundur o atmosferi mükemmeldir, Half life seriside güzeldir, Left 4 Dead 2 arkadaşın ile oynarsan çok saran bir oyundur normalde zombi oyunu oynamam ama bu oyun çok iyi, Warbandda güzeldir, Battlefield 1 de güzeldir ancak ben sevemedim çünkü yavaş tempolu savaş oyunları severken Battlefield 1 hızlı tempolu bir oyun multiplayerda bu yüzden hayalkırıklığına uğradım ama hızlı tempo seviyorsan atmosferi mükemmel grafikleri çok güzel bir oyundur ve oynamalısındır, Hello neighbor Alpha sürümleri ve Normal halide çok güzel, Ready Or Not çok gerçekçi ve Botları komando gibi olduğu için çok evlendiğim bir oyundur sana o özel harekatçı
Atmosferini iyi veriyor son olarak GTA 4'de güzeldir ben hikayenin yarısında işlerim olduğu için bırakmak zorunda kaldım ve oyuna tekrar başladığımda hikayeyi anlayamadım bu yüzden pek tat alamadım ama görevleri güzel oyundur Niko GTA evreninin en farklı adamıdır.

Dying Light 1 ve 2

Just Cause 3 + DLC'leri beni uzun süre bilgisayar başında tuttu, tam bir kaos yaratma oyunu. Batman oyunlarının rüyama girdiği oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı