Aslında almayı düşünmüyordum ama karşıma çıktı uygun fiyatlı olduğu için neden olmasın dedim. Çizim falan yapmayacağımda günlük olarak işlerimi falan yazarım ya da bir şeyler karalım sizce alınır mı bu ürün? Küçük şekilde harfleri yazsak belli olur mu sizce? Cevaplarınızı bekliyorum.
DoğubeyStore Lcd 8.5 Inç Dijital Kalemli Çizim Yazı Tahtası Grafik Not Yazma Eğitim Tableti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Fiyatı nedense bana çok absürt ucuz geldi sadece dış aksanı 50 TL'ye satılır bu bana biraz yanlış fiyat etiketi gibi geliyor. Yine de 50 TL çok bir para değil alıp görün iyi çıkarsa kullanırsınız kötü çıkarsa iade edersiniz.
Fiyatı nedense bana çok absürt ucuz geldi sadece dış aksanı 50 TL'ye satılır bu bana biraz yanlış fiyat etiketi gibi geliyor. Yine de 50 TL çok bir para değil alıp görün iyi çıkarsa kullanırsınız kötü çıkarsa iade edersiniz.
Muhtemelen elinde kalmışdır satıcının. Bu modelde fiyat bandında 100 liraya kadar bir sürü satıcı var bu en uygunu. Millet marka basıp satıyor. Yani aslında tek merak ettiğim küçük yazı yazılsa nasıl olur.
Alacağım 3-5 gün sonra sonuçları yazarım belki ileride birine yardımı dokunur.
Ürünü birkaç gün kullandın ve tam düşündüğüm gibi çıktı. Ekranı biraz küçük ama ufak tefek şeyler için güzel. 2 eksiği var 1.daha küçük yazabilsek daha güzel olurdu daha ince olsa 2. ise kalemin arkası silgi olsa güzel olurdu bu. Bunları bilerek almıştım 50 lira eder bence. Ben bir de eski tabletin kılıfını taktım daha iyi oldu.