ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar basit bir e-ticaret sitesi yapacaktım fakat laptop alamadım dolayısı ile yapamıyorum. Elinizde hazır eticaret sitesi varsa upload edebilir misiniz? PHP olacak. Lütfen dostlar. Yoksa 1 yıl uzayacak okul @SypeR @BilgisayarKurdu @Recep Baltaş
Arkadaşlar basit bir e-ticaret sitesi yapacaktım fakat laptop alamadım dolayısı ile yapamıyorum. Elinizde hazır eticaret sitesi varsa upload edebilir misiniz? PHP olacak. Lütfen dostlar. Yoksa 1 yıl uzayacak okul @SypeR @BilgisayarKurdu @Recep Baltaş
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 1 Aralık 2018 #2 Buradan bakın isterseniz hazır templateler. Free eCommerce Website Templates | Online Store Templates | PHPJabbers
Buradan bakın isterseniz hazır templateler. Free eCommerce Website Templates | Online Store Templates | PHPJabbers
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #3 Nayeon dedi: Buradan bakın isterseniz hazır templateler. Free eCommerce Website Templates | Online Store Templates | PHPJabbers Genişletmek için tıkla... Çok sağolasın internet kafeye gideyim indireyim de içindekileri düzelteyim. Bakalım beceririz inşallah.
Nayeon dedi: Buradan bakın isterseniz hazır templateler. Free eCommerce Website Templates | Online Store Templates | PHPJabbers Genişletmek için tıkla... Çok sağolasın internet kafeye gideyim indireyim de içindekileri düzelteyim. Bakalım beceririz inşallah.
N Nayeon Kilopat Katılım 5 Ekim 2018 Mesajlar 636 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Backend Developer 1 Aralık 2018 #4 ProfTech dedi: Çok sağolasın internet kafeye gideyim indireyim de içindekileri düzelteyim. Bakalım beceririz inşallah. Genişletmek için tıkla... Sublime Text'in portable versiyonunu indirip kurmadan düzenleyebilirsiniz. İlk sayfalardan almayın, anlıyorlar.
ProfTech dedi: Çok sağolasın internet kafeye gideyim indireyim de içindekileri düzelteyim. Bakalım beceririz inşallah. Genişletmek için tıkla... Sublime Text'in portable versiyonunu indirip kurmadan düzenleyebilirsiniz. İlk sayfalardan almayın, anlıyorlar.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #5 Nayeon dedi: Sublime Text'in portable versiyonunu indirip kurmadan düzenleyebilirsiniz. İlk sayfalardan almayın, anlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sagolasın. Mysql veri tabanı da var mıdır acaba? @BilgisayarKurdu Dostum senin bulabilecegin duzenlemesi kolay bir site falan yok mu? Son düzenleme: 1 Aralık 2018
Nayeon dedi: Sublime Text'in portable versiyonunu indirip kurmadan düzenleyebilirsiniz. İlk sayfalardan almayın, anlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sagolasın. Mysql veri tabanı da var mıdır acaba? @BilgisayarKurdu Dostum senin bulabilecegin duzenlemesi kolay bir site falan yok mu?