Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #1 Merhaba, Dediğim gibi basit editler için çoğu şeyi ücretsiz bir uygulama var mı? Bazı uygulamalar bazı efektlere Pro sürüm istiyor. Bu arada mobilden arıyorum basit kafa karıştırmayan bir uygulama olursa sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024
Merhaba, Dediğim gibi basit editler için çoğu şeyi ücretsiz bir uygulama var mı? Bazı uygulamalar bazı efektlere Pro sürüm istiyor. Bu arada mobilden arıyorum basit kafa karıştırmayan bir uygulama olursa sevinirim. Teşekkürler.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Kasım 2024 #2 CapCut.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.043 Çözümler 21 Yer Turkiye 9 Kasım 2024 #3 Salazerj dedi: Merhaba, Dediğim gibi basit editler için çoğu şeyi ücretsiz bir uygulama var mı? Bazı uygulamalar bazı efektlere Pro sürüm istiyor. Bu arada mobilden arıyorum basit kafa karıştırmayan bir uygulama olursa sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mobilde de PC'de de Capcut hem basit hem de hızlıdır.
Salazerj dedi: Merhaba, Dediğim gibi basit editler için çoğu şeyi ücretsiz bir uygulama var mı? Bazı uygulamalar bazı efektlere Pro sürüm istiyor. Bu arada mobilden arıyorum basit kafa karıştırmayan bir uygulama olursa sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mobilde de PC'de de Capcut hem basit hem de hızlıdır.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 CapCut.
Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #5 gorko dedi: CapCut. Genişletmek için tıkla... Peki edit için müzikleri nerden bulabilirim?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #6 Salazerj dedi: Peki edit için müzikleri nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... YT'ye edit Audio yazarsanız çıkar. MP3 indirme sitelerinden indirebilirsiniz, YouTube videosunun linkiyle.
Salazerj dedi: Peki edit için müzikleri nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... YT'ye edit Audio yazarsanız çıkar. MP3 indirme sitelerinden indirebilirsiniz, YouTube videosunun linkiyle.
Salazerj Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 458 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #7 gorko dedi: YT'ye edit Audio yazarsanız çıkar. MP3 indirme sitelerinden indirebilirsiniz, YouTube videosunun linkiyle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
gorko dedi: YT'ye edit Audio yazarsanız çıkar. MP3 indirme sitelerinden indirebilirsiniz, YouTube videosunun linkiyle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.