D doganpk1 Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 90 Çözümler 1 13 Mart 2021 #1 TV Ethernet'ini çoklayıcıyla Xbox ile paylaşmak istiyorum. Zaten iki internet birbiriyle kullanılmayacak sizce internette bir problem yaratır mı? Cihaz şu: Switch & Hub Modelleri ve Fiyatları - n11 Switch & Hub ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Switch & Hub çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
TV Ethernet'ini çoklayıcıyla Xbox ile paylaşmak istiyorum. Zaten iki internet birbiriyle kullanılmayacak sizce internette bir problem yaratır mı? Cihaz şu: Switch & Hub Modelleri ve Fiyatları - n11 Switch & Hub ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Switch & Hub çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.042 Makaleler 6 Çözümler 54 13 Mart 2021 #2 1 cihaz kapalıyken öbürü çalışacaksa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Mart 2021 #3 Bence yaratmaz. Tabii birinin kapalı birinin açık olması lazım. Modem sıkıntıya girebilir. Tek kablo üzerinden 2 cihaz çalışırsa modem algılayamayabilir.
Bence yaratmaz. Tabii birinin kapalı birinin açık olması lazım. Modem sıkıntıya girebilir. Tek kablo üzerinden 2 cihaz çalışırsa modem algılayamayabilir.
D doganpk1 Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 90 Çözümler 1 13 Mart 2021 #4 Ulunay dedi: 1 cihaz kapalıyken öbürü çalışacaksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sonuçta ortak Tv ekranı kullanılacağı için ikisi aynı anda kullanılmayacak.
Ulunay dedi: 1 cihaz kapalıyken öbürü çalışacaksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sonuçta ortak Tv ekranı kullanılacağı için ikisi aynı anda kullanılmayacak.