Basit format nasıl atılır?

MustafaCoskun25

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamunaleyküm. Şimdi size vereceğim linkte zaten minidump dosyasına ulaşabilirsiniz. Bende sık sık mavi ekran veriyordu. Bende araştırdım ve mavi ekran Windows 10'un sürümünün eski olmasından kaynaklanıyormuş. Şimdi ben format atıp 20H2 sürümünü kurmak istiyorum. Ama en ufak bilgim yok format ile ilgili. Basit bir yolu var mı? Format sonrası sürücüleri tek tek benmi yükleyeceğim? Bu işlem ne kadar sürer ve format atacağım bilgisayardaki Windows 10 Key'ini yeni kuracağım sürümündede kullanabilir miyim? Lüften yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.

Sistem özellikleri;

Intel H55 (anakart)
i5 650 (işlemci)
4 GB RAM.
AMD R7 240 2 GB (ekran kartı)
300 GB HDD depolama.
SSD yok.
300W PSU.

Bakmak isterseniz minidump dosyası linki(Google Drive)
121620-32781-01.dmp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu linkten güncelleştir seçeneğine basıp gelen dosyayı kurun ve sonrasında alttaki videoyu izleyerek adımları takip edin mesajımıda beğenirsen sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
driverler silinmez fakat fotoğraf video vs bir yedek almanı ve de bilgisayarındaki özel dosyaları sakla seçeneğini seçmemeni öneririm bilgisayarında temizlenmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…