Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 714 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #1 Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır?
Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır?
TheFoxsnow Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #2 Onur58 dedi: Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Camtasia kadar bildiğim veya popüler olan video edit program yok bilen varsa benimkinide alıntılasın.
Onur58 dedi: Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Camtasia kadar bildiğim veya popüler olan video edit program yok bilen varsa benimkinide alıntılasın.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Eylül 2020 #4 PowerDirector öneririm. Kullanımı rahat, şık ara yüzü ve bol seçenekleri ile tam bir video düzenleme canavarı.
PowerDirector öneririm. Kullanımı rahat, şık ara yüzü ve bol seçenekleri ile tam bir video düzenleme canavarı.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 22 Eylül 2020 #5 Silinen üye dedi: Sony Vegas Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Sony Vegas'ın arayüzü bana biraz karmaşık geldi. Onur58 dedi: Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Premiere veya DaVinci Resolve öneririm.
Silinen üye dedi: Sony Vegas Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Sony Vegas'ın arayüzü bana biraz karmaşık geldi. Onur58 dedi: Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Premiere veya DaVinci Resolve öneririm.
W WD40 Ziyaretçi 22 Eylül 2020 #6 egenalbandit dedi: Sony Vegas'ın arayüzü bana biraz karmaşık geldi. Genişletmek için tıkla... Video editlemeye Sony Vegas ile başlamıştım. Karmaşık fakat öğrenilebilir bir yapısı var.
egenalbandit dedi: Sony Vegas'ın arayüzü bana biraz karmaşık geldi. Genişletmek için tıkla... Video editlemeye Sony Vegas ile başlamıştım. Karmaşık fakat öğrenilebilir bir yapısı var.
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 22 Eylül 2020 #7 Onur58 dedi: Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Corel video Studio Pro'ya kefilim. Daha kolay ve işe yararını bulamazsınız... Pişman olmayacaksınız.
Onur58 dedi: Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Corel video Studio Pro'ya kefilim. Daha kolay ve işe yararını bulamazsınız... Pişman olmayacaksınız.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.007 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 22 Eylül 2020 #8 Movavi Video Suite öneririm.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 22 Eylül 2020 #9 Movavi Video Editor.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 22 Eylül 2020 #10 Kaliteli ve basit olan bildiğim iMovie var. Ancak sadece macOS üzerinde çalışıyor.