G gress Hectopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 50 22 Eylül 2020 #11 Davinci Resolve'a bakabilirsin. Çok kaliteli işler için kullanmıyorum ufak tefek işlerimi hallediyor ama kaliteli işler de başarılabiliyor diye biliyorum kendisiyle. Hemde bedava bir yazılım
Davinci Resolve'a bakabilirsin. Çok kaliteli işler için kullanmıyorum ufak tefek işlerimi hallediyor ama kaliteli işler de başarılabiliyor diye biliyorum kendisiyle. Hemde bedava bir yazılım
Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #12 MEHMET TATLI dedi: Corel video Studio Pro'ya kefilim. Daha kolay ve işe yararını bulamazsınız... Pişman olmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum ama çok aşırı yavaş indiriyor 15 dakikadır 30 mb indirdi neden böyle ?
MEHMET TATLI dedi: Corel video Studio Pro'ya kefilim. Daha kolay ve işe yararını bulamazsınız... Pişman olmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum ama çok aşırı yavaş indiriyor 15 dakikadır 30 mb indirdi neden böyle ?
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 23 Eylül 2020 #13 Onur58 dedi: İndiriyorum ama çok aşırı yavaş indiriyor 15 dakikadır 30 mb indirdi neden böyle ? Genişletmek için tıkla... Nedir sonuç hocam?
Onur58 dedi: İndiriyorum ama çok aşırı yavaş indiriyor 15 dakikadır 30 mb indirdi neden böyle ? Genişletmek için tıkla... Nedir sonuç hocam?
Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #14 MEHMET TATLI dedi: Nedir sonuç hocam? Genişletmek için tıkla... bunu yazdıktan 5 dakika sonra kendiliğinden hızlandı programı şimdi deneyeceğim
MEHMET TATLI dedi: Nedir sonuç hocam? Genişletmek için tıkla... bunu yazdıktan 5 dakika sonra kendiliğinden hızlandı programı şimdi deneyeceğim
Sosyal Medyatör Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 12 13 Nisan 2021 #15 Onur58 dedi: Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Movavi Video Editor Plus önerebilirim. İstediğiniz kalitede render alabilirsiniz. Ücretli fakat internette k*rsan seçenekleri mevcut.
Onur58 dedi: Camtasia kullanıyorum basit fakat görüntüyü gerçekten çok kötü bir hale getiriyor. Farklı bir program öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Movavi Video Editor Plus önerebilirim. İstediğiniz kalitede render alabilirsiniz. Ücretli fakat internette k*rsan seçenekleri mevcut.