omwr.ptx Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 512 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1660 Super 16 GB Ram Intel Core i5-4460 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2023 #1 Merhaba, hiç bir şekilde yazılım bilmiyorum. Öncelikle neler öğrenmeliyim, bunu nasıl yapabilirim? Basitten kastım, FNaF gibi. (Basit dememin sebebi FNaF'ı tek bir insan yaptığından dolayı öyle dedim.) Aşamaları anlatabilirseniz sevinirim.
Merhaba, hiç bir şekilde yazılım bilmiyorum. Öncelikle neler öğrenmeliyim, bunu nasıl yapabilirim? Basitten kastım, FNaF gibi. (Basit dememin sebebi FNaF'ı tek bir insan yaptığından dolayı öyle dedim.) Aşamaları anlatabilirseniz sevinirim.
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2023 #2 Unity kullanmanızı öneririm oyun motoru olarak bunun için C# öğrenmeniz gerekir hocam.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Liminal space kullan ve Jumpscare kullanacaksın yerinde kullan. Ayrica ses ve ortam uyumuna dikkat et.
Liminal space kullan ve Jumpscare kullanacaksın yerinde kullan. Ayrica ses ve ortam uyumuna dikkat et.