Basit kullanım ve basit oyun için S21 FE alınır mı?

Bütçe
15000

Rolesional

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba! Bütçem 10-15 bin TL arası elimde şu an Infinix Hot 30 (4/128) var ve gerçekten sıkmaya başladı oyunlarda berbat performans vermesini geçtim tiktoka gireyim diyorum telefon drop yiyor sürekli.
Bu yüzden bana ilaç gibi olsun diye adamakıllı bir telefon almak istiyorum ilk önce S24 FE'yi gözüme kestirdim fakat tasarımsal anlamda vb. çok mantıklı gelmedi zaten kamera odaklı değilim ve pil ömrü konusunu çok dert etmem powerbank bile taşırım yanımda sorun yok bu sebeple S21 FE tasarımsal, donanımsal ve fiyat bakımından gözüme hoş geldi. Exynos falan ısınıyor demişler ama zaten elimdeki cihazda Helio G88 var alev topuna dönüyor Exynos ısınsa bir şey olmaz benim için.

Oynayacağım oyunlar;
  • Asphalt Legends unite.
  • PUBG Mobile.
  • New state.
  • GTA Trilogy.
  • Roblox.
  • Minecraft.

Sizce bu oyunlarda 60 FPS için S21 FE orta yüksek ayarlarda uygun mudur 90-120 FPS takıntım yok 60 olsun uygun olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

PUBG'de 90 diye biliyorum hocam alınır gayet iyi cihaz bana kalırsa.

Bütçenizi biraz aşıp POCO X6 Pro'ya da bakmanızı tavsiye ederim. İlerleyen süreçlerde S21 FE size pil konusunda sorun yaşatabilir diye düşünüyorum.

X6 Pro sıkıntı çıkarabiliyor hocam. Aynı zamanda kamera ve optimizasyon olarak S21 FE bence daha iyidir.

Bütçenizi biraz aşıp POCO X6 Pro'ya da bakmanızı tavsiye ederim. İlerleyen süreçlerde S21 FE size pil konusunda sorun yaşatabilir diye düşünüyorum.

Xiaomi'nin yazılımı kötü diyorlar. Samsung daha iyi optimize etmiştir gibi geliyor bana.

Kamera ve optimizasyon olarak iyi olabilir ancak oyun oynamaya hiç müsait değil bence o işlemci ve pil tüketimi ile. Benim deneyimim pek iyi olmadı kendisiyle. Gördüğüm kadarıyla sıcaklık konusunda kendini aşıyor bazı durumlarda. Tamamen size kalmış bir durum.

Asphalt Legends Unite'ı düşük orta grafiklerde 60 FPS oynatamaz mı ki? AnTuTu puanı 900 bin civarı oynatmaması imkansız gibi geliyor bilemedim.

X6 Pro daha bile fazla isiniyor hocam. Kamera ve gundelik kullanim icin S21FE hala gayet iyi. Tek eksisi batarya omru ve guncelleme desteginin bitmesi. Ekstra ısınma sorunu var. Son guncellemesini alacak olmasida kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…