M memedkerem Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Selamlar, bu dilde yeni sayılırım. Yapılabilecek basit projeler önerebilir misiniz? Ama bir işe yarayacak şeyler olursa sevinirim.
Selamlar, bu dilde yeni sayılırım. Yapılabilecek basit projeler önerebilir misiniz? Ama bir işe yarayacak şeyler olursa sevinirim.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.644 Makaleler 1 Çözümler 81 2 Eylül 2025 #2 Baslangicta GUI bence gereksiz. Konsol programlari yapabilirsin, tail klonu yapmak ve adim adim ilerlemek mantikli olabilir, file operasyonlari ve isletim sistemi hakkinda da ogretici olur. tail.c « src - coreutils.git - GNU coreutils cgit.git.savannah.gnu.org
Baslangicta GUI bence gereksiz. Konsol programlari yapabilirsin, tail klonu yapmak ve adim adim ilerlemek mantikli olabilir, file operasyonlari ve isletim sistemi hakkinda da ogretici olur. tail.c « src - coreutils.git - GNU coreutils cgit.git.savannah.gnu.org
Zenoria Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 Hesap makinesi veya basit bir personel bilgilerini tutan bir uygulama olabilir.